Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wciąż tyję?

Polecane posty

Gość gość
No ale skoro masz nadwagę, to nie możesz jeść tych 2500, musisz zejść poniżej 2000 kcal. Rozumiesz? Czasami wydaje się, ze nie jemy kalorycznie, a tak na serio, jakby usiaść z długopisem i kartką i spisać wszystko, dosłownie wszystko co się zjadło, nawet każdą pierdołę, to można by było się mocno zdziwić.

Gość gość
gość dziś Boze odwalcie sie od autorki, kostka chudego twarogu to 200 kcal, naprawde znam gorsze grzechy vvvvvvvvvvvv Pod warunkiem, ze był chudy, w co szczerze wątpię, bo z wpisów autorki widać, ze lubi podjeść i daję głowę, że był przynajmniej półtłusty. 250 gramów tego cuda, to już 330 kcal, plus dwie kromki chleba daje nam wynik 400 kcal o 21 przed snem. No takie menu raczej nie sprzyja gubieniu kg.

Gość gość
Chyba się nie dogadamy :). W jakieś głupie przepychanki odnośnie tego ile mam czasu czy ile było tłuszczu w twarogu e ogóle nie wchodzę. Ja nie dziwię się że nie chudnę bo wiem że jem całkiem dużo ale dziwie się że tyje. To jest spora różnica. Do tego rozmawiacie z osobą która przez całe swoje życie była szczupła, naprawdę nie jestem typem grubsza który żywi się w McDonaldzie a potem mówi że nic nie je

Gość gość
Ja nie dziwię się że nie chudnę bo wiem że jem całkiem dużo ale dziwie się że tyje. DDDDDDDDDDDDDDDDDD Kvrwa, zdanie roku na kafe buahahahahaaaa

Gość gość
Autorko, gdybym jadła tyle co ty, to tez bym tyła.

Gość gość
W jakieś głupie przepychanki odnośnie tego ile mam czasu czy ile było tłuszczu w twarogu e ogóle nie wchodzę. xxxxxxxxxxx A szkoda, bo własnie diabeł tkwi w szczegółach. Tu właśnie popełniasz błedy, wydaje ci się, ze to tylko twarożek, a wychodzi na to, ze to aż twarozek, bo kcal ma całkiem sporo i spożyty o 21 nie jest niczym dobrym dla twojej sylwetki.

Gość gość
I jak autorko, udało ci się wczoraj ograniczyć porcje i zjeść wcześniej kolację?

Gość gość Monika
Spróbuj zastosować Slimunox. U mnie też wszystko zawodziło do czasu jak nie zastosowałam tego suplementu

Gość gość
Tyjesz, bo masz dodatni bilans kaloryczny. Obetniej kalorie to schudniesz. proste. Chora tarczyca, sterydy NIGDY NIE MAJA WPLYWU NA WAGE.

Gość gość
Jeśli ważniejsze dla matki jest dobro dziecka niż zgrabny tyłek nie powinna jeść właśnie warzywek na parze u odrobinki ryżu tylko dobre i wartościowe produkty x Wiec co wedlug ciebie jest wartosciowe jak nie warzywa i straczki?? polany tluszczem stek? to sie nie dziw, ze jestes tucznikiem. Od 10 lat biore sterydy. Dodatkowo mam astme co uniemozliwia mi wyczerpujace sporty i niedoczynnosc tarczycy. Według lekarzy po pol roku powinnam zmienic sie w opone od traktura, a ja? Mam 172cm wzrostu, w ciazy przytyłam zaledwie 7 kg i na finiszu wazylam 58.5 kg. Po tygodniu od porodu znow było 51 kg. A co ja takiego sekretnego zrobiłam? Jadłam tyle ile CPM pokazywało...

Gość gość
to nie żryj tyle jak świnia

Gość gość
Autorka wcale tak duzo znowu nie je. Nie przesadzajcie. Powinna jesc czesciej i po mniejsze porcje. Wtedy wychodzilo by podobnie. Ja za to jem duzo i niestety nie moge sie opanowac ale jestem glodna doslownie co 2 godziny. To chyba przez kp. Dzis rano zjadlam: 3 kromki z pomidorem i szynka. Do tego herbata. Pozniej jedna bulke maslana( taka slodka bulka , nie drozdowka ) W miedzy czasie upieklam placka ze sliwkami i 4 spore kawalki wsunelam. A na obiad zapiekanke z jednej okraglej bulki ( czyli 2 zapiekanki) plus caly talerz zupy jarzynowej z makaronem. Jak teraz patrze co zjadlam to az sie boje ze rozciagne sobie zoladek. I pozniej jak przestane karmic tez tak bede jesc no i tyc bo organizm tyle nie bedzie potrzebowal. A waze 55 kg przy 168 cm wzrostu takze wygladam naprawde ok. Nie jedna po ciazy by chciala miec moja figure.

Gość gość
Autorka wcale tak duzo znowu nie je. Nie przesadzajcie. Powinna jesc czesciej i po mniejsze porcje. Wtedy wychodzilo by podobnie. Ja za to jem duzo i niestety nie moge sie opanowac ale jestem glodna doslownie co 2 godziny. To chyba przez kp. Dzis rano zjadlam: 3 kromki z pomidorem i szynka. Do tego herbata. Pozniej jedna bulke maslana( taka slodka bulka , nie drozdowka ) W miedzy czasie upieklam placka ze sliwkami i 4 spore kawalki wsunelam. A na obiad zapiekanke z jednej okraglej bulki ( czyli 2 zapiekanki) plus caly talerz zupy jarzynowej z makaronem. Jak teraz patrze co zjadlam to az sie boje ze rozciagne sobie zoladek. I pozniej jak przestane karmic tez tak bede jesc no i tyc bo organizm tyle nie bedzie potrzebowal. A waze 55 kg przy 168 cm wzrostu takze wygladam naprawde ok. Nie jedna po ciazy by chciala miec moja figure. x Twoje CPM to ok 1800kcal. twoj pierwszy posilek to ok 350kcal drugi: 300kcal trzeci: placek ze sliwkami 1 kawalek to ok 200kcal, 4 kawalki to 800kcal czwarty: 380kcal piaty: 250kcal Masz dopiero godzine 15, a ty juz zjadłas prawie 2100kcal. A i tak liczyłam kcal posilkow w wersji light.

Gość gość
Co powiecie na to ? Półtora roku po porodzie. Waga przed ciążą 70 . Waga w trakcie ciąży 71 w 9 msc . Waga po ciąży 69 a teraz po półtora roku 73 ! Restrykcyjna dieta . Dużo ruchu . Waga ani drgnie :( fakt faktem miałam podwyższona prolaktyne Ale już się unormowalo . Tarczyca ok A ja ciągle idę w górę . :(

Gość gość
żadne problemy z hormonami nie powoduja tycia/zatrzymania wagi

Gość gość
To ja wyżej . To daj mi jakieś wytłumaczenie . Jem często mało . Ćwiczę. Nie mogę schudnąć od porody moja waga idzie w górę.

Gość gość
Jesz nabiał?

Gość gość
Ale z was parszywe, zawistne i jadowite kurły :D :D Dosrywacie autorce, że dużo je (a nawet "żre"), leczycie swoje kompleksy, lochy. Ja mam 30 lat, 3-letnie dziecko, 165 cm i 44 kg, a to mój wczorajszy jadłospis: śniadanie- 2 pączki, palmier, pół Kinder Bueno, garść Skittlesów 2 śniadanie- muffin z czekoladą i czekotubka obiad- pół kurczaka z różna z frytkami i sałatką Colesław podwieczorek- pół dużej paczki Doritos i Snickers kolacja- hamburger domowej roboty odgrzewany z przedwczoraj i 1/3 opakowania lodów Ben&Jerrys moge wam wkleic fotke figury, złośliwe jędze :D w ciązy przytyłam 7 kg , a po KP schudłam 10. a wy jecie sałatę z pomidorem i ważycie po 80 kg, dlatego sracie na prawo i lewo jadem. ja jem dużo i niezdrowo, nie autorka! A teraz do autorki: Po pierwsze, nie przejmuj się tutejszymi babsztylami, są sfrustrowane i zazdrosne, dlatego nie omieszkają przywalić komukolwiek, choćby na oślep. Druga sprawa, polecam Ci wizytę u dietetyka. Mam koleżankę, która nie była gruba, ale trochę przy kości. Jadła niby zdrowo, a nie chudła. Dietetyk tak jej ustawił dietę (coś z czymś połączył itp.), że schudłą bez wysiłku (i bez głodu) w 4 miesiące 10 kg. Wygląda bardzo dobrze. Mówiła, że najpierw musiała wypełnić chyba 30-stronnicową ankietę dotyczącą odżywiania- co lubi i często je, czego nie lubi, itp. i potem dietetyk korzystał z tej ankiety oparcowując jadłospis. I to wcale nie jest droga opcja, bierzesz sobie rozpisanie diety np. na 2 miesiące i potem już możesz na tej bazie sama komponować. Powodzenia! :)

Gość gość
PS. właśnie zajadam pizzę mięsną z Dominos, z potrójnym sosem :D 🖐️ zołzy!

Gość gość
gość dziś Nie przejmuj sie i na ciebie przyjdzie czas ;)

Gość gość
Chciałabyś, wiedźmo :D

Gość gość
Termin awitaminozy jest ci widze obcy. i bardzo dobrze. przyjdzie czas to beda wieksze szkody ;)

Gość gość
Locho, wyniki badań mam bardzo dobre, cukier i cholesterol w normie, włosy i paznokcie mocne, cera bez pryszczy. Ot, dobre geny :D więc skończ życzeniowe myślenie i wypij szklankę wody, a ja w tym czasie zjem palucha serowego z pasztetem, keczupem i ogórkiem kiszonym :D 🖐️

Gość gość
Bajeczki opowiadasz. Mam 22 lata, nigdy nie bylam w ciazy. 163cm, waga niecale 47kg. Potrafie zjesc bardzo duzo, ale wtedy na drugi dzien malo.

Gość gość
21:23 Wakacje za chwile sie koncza, czas do szkoly :)

Gość gość
Haha, tuczniki nie wierzą, że niektórzy mogą jeść co im się podoba i nie tyją :D A tuczniki muszą o listku sałaty, a i tak są spasłe. U mnie w rodzinie wszyscy bardzo szczupli, w wieku 18 lat ważyłam 40 kg i obcy myśleli że jestem chora. Od zawsze jadłam za dwoje, a że wyszłam za mąż za wielbiciela jedzenia, teraz jem za troje :D jak nie będziecie pyszczyć, wkleję wam zdjęcie naszej lodówki 🖐️

Gość gość
22:28 Ale trollica :D :D :D Pisz więcej

Gość gość
moze masz tasiemca?mialam przypadek w rodzinie podobny

Gość gość
Niektore z was to niezle chamowy. Brak slow! Temat moglby byc fajny, moznaby bylo autorce doradzic, pogadac normalnie. Ale nie, wy musicie wyrzygiwac pomyje, obrazac sie nawzajem, przechwalac. Szkoda. Tutaj nikt nie moze miec gorszego okresu w zyciu bo jeszcze dokopiecie. Podle z was kobiety. Niestety :(

Gość gość Martyna G
Ja zaczęłam chudnąć, jak zastosowałam Foreverslim...