Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wciąż tyję?

Polecane posty

Gość gość Wiktoria 25
Moim zdaniem to może byc zła dieta i za mało ruchu. Może spróbuj na początek zastosowac Slimunox?

Gość gość
Wypad z tymi reklamami, idiotki.

Gość gość
22:18 po co się tu wypowiadasz? Ja w twoim wieku tez wazylam 49 kg. Wróć tutaj za 10 lat ok?

Gość gość Kasia 24
Może zmień diet? A co w ogóle robisz by nie tyć? Może zastosuj Foreverslim

Gość gość Agnieszka T
Bo może jesteś na złej diecie? Zastanawiałaś sie nad zastosowaniem Foreverslim?

Gość gość
Moim zdaniem Slimunox jest jednym z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie obecnie można kupić. Stosowałam te tabletki przez 3 miesiące, w tym czasie moja waga spadła z 80 do 64 kilogramów, więc jak łatwo obliczyć schudłam 16 kilo

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąć po zastosowaniu Slimunox. W końcu pozbyłam się zbędnego balastu, gdzie przekonałam się o tym jak om mi przeszkadzął przekonałam się dopiero teraz

Gość gość
Witaj autorko też uważam, że Twoje porcje są za duże. Ja w ciąży przytyłam 17 kg i wszystkie te kilogramy zarzuciłam w 2 miesiące, jestem na diecie 1500 kcal. Też chciałam karmić piersią, ale niestety moj pokarm zniknął po 2 tygodniach zanim jeszcze przeszłam na dietę. Radzę wybrać się do dietetyka, który ułoży Tobie dietę odpowiednią dla kobiety karmiącej piersią, pozdrawiam i głowa do góry :)

Gość gość Bogda W
Ja schudłam po tym jak obok diety zaczełam stosowac Slimunox, a co do tycia, to mozesz mieć ten sam problem jaki ja miałam, zła dieta

Gość gość Grażyna B
A mi udało się pozbyć nadwagi, jak przeszłam na diete i do tego zastosowałam Foreverslim

Gość gość
A ja mam odwrotny problem. Jak przeczytałam jadłospis autorki to pomyślałam, że chodzi głodna! Zdziwiły mnie te komentarze. Też karmię piersią. Omlet z trzech jaj to tak akurat dla mnie. Na obiad zjadam tonę warzyw, zawsze dwie porcje. Mięsa nie jem. Słodycze wciągam jak odkurzacz. Do tego robię sobie koktajle. A ciągle chudnę! Ważę 45 kg przy 164 i nie podobam się sobie. Szkielet. Nie mogę sobie spodni kupić.

Gość gość Bogda
Bo masz złą dietę? Nie stosujesz suplementacji> Nie ćwiczysz? Powodów może byc 1000. MI na przykład niewiele z ochudzania wychodziło do czasu aż zastosowałam Slimunox.