Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuje pary na seks

Polecane posty

Gość gość

Razem z mężem marzymy o seksie z inna parą ale też o trójkątach . Prosze o poważne propozycje ze zdjeciem . Lubię seks oralny analny z gadżetami lub bez . Zabezpieczam sie więc jesli nie lubisz gumki nie musisz jej zakładac . Jestem ciasna , jędrna, ale waże 75 kg . Więc jesli nie lubisz krągłosci i dużego biustu nie zawracaj mi głowy . Propozycje tylko od mężczyzn powyżej 180 cm wzrostu , wielkosc penisa nie ma znaczenia potrafię ciebie i sibie doprowadzic do mega orgazmu bez laski murzyna . Chce by mój facet patrzył jak mnie rżniesz i chce patrzec jak on rżnie inna kobiete koniecznie z malutkim biustem . Obiecuje ze takiego seksu nigdy nie zapomnisz !!!

Gość gość
oddasz na mnie złoty deszcz albo klocka na klatę?

Gość gość
Fajnie brzmi ale niestety nie namówię na to mojej żony .

Gość gość
Lubię krągłe brunetki

Gość gość
To idź z koleżanka a nie żona

Gość gość
Oj chciałbym bardzo

Gość gość
Witam ja ze swoją dziewczyna mamy już doświadczenie w takich układach i moja rada nie szukaj nikogo na kafeterii załóżcie konto na jakimś portalu erotycznym gdzie umieszcza się się zdjęcia i znajdźcie kogoś kto wam pasuje, unieście również swoje zdjęcia byście również pasowali poznanym osobą, najważniejsze to by była wzajemna chemia, reszta przyjdzie sama. Pozdrawiam i powodzenia. gość dziś Za szybko mówisz nie

Gość gość
halo halo wszyscy tacy doświadczeni szukający przygód a gdy proponuje seks , świetna zabawe w miłym towarzystwie to nie ma nikogo ? jednym slowem marni jestescie . Ani *****cze ani stękacze . Albo wstydzicie sie małego pisiorka aswoje żale wylewacie na kafeterii .