Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko mi imie Roma kojarzy sie z cyganami i romami?

Polecane posty

Gość gość

Ehh tesciowa chce zebym tak nazwala moja corke co lada chwila sie urodzi a ja mam jakas awersje bo Roma kojarzy mi sie z romami....

Gość gość
Romowie to potocznie Cyganie przecież A co masz do Romow? Co do imienia to Ty rodzisz, wiec Ty wybierasz a ona to niech sobie weźmie suczkę i nazwie ja Roma, skoro aż tak podoba jej się to imię

Gość gość
W moim miescie jest romska dzielnica, romowie kradna, wdaja sie w bojki,pija browary na placu zabaw i zmuszaja dzieci do zebrania i kradziezy. Poza tym sa brudni. Jest jedna cyganicha ktora dziala mi na nerwy tym,ze stoi na ulicy z ok 6 letnia corka i psem, ona gra na jakims flecie, corka tanczy a pies wyje. Maja garnuszek na kase a w poblizu zawsze kreci sie ze 2 cyganow ktorzy okradaja ludzi ktorzy sie na nie zapatrza. Teraz o tesciowej: Jej ojciec mial na imie Roman i zmarl niecaly rok temu. Jakis miesiac pozniej okazalo sie,ze jestem w ciazy. Mowila ze bedzie maly Romus,ale my z mezem mielismy juz zaplanowane imie gdyby mial byc chlopiec,a dla dziewczynki nic. Teraz tesciowa jak juz jest pewne,ze dziewczynka to sie uparla na Rome...