Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zapomnieć o zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Mój problem polega na tym że nie mogę zapomnieć o złym okresie w moim życiu gdy mój chłopak mnie zdradził i flirtował z dobra koleżanka, kiedyś najlepsza przyjaciółka. Nie uprawiali seksu ale całowali sie na imprezie, przychodził do niej, pisał słodkie rzeczy, a mnie obgadywał i wyśmiewał. Było to w styczniu, o tym dowiedziałam się od mojej przyjaciółki, która wiedziała o tym od paru dni ale nie chciała mi niszczyć studniówki. Wybaczyłam dość szybko, urwaliśmy kontakty prawie całkowicie ze znajomymi którzy go kryli podczas zdradzania, nie lubili mnie, ponieważ nie byłam taka jak oni. Cały czas chodzą mi złe myśli po drodze że mój chłopak znów bedzie taki jak wtedy, że znowu zacznie mnie olewać dla innych. Gdy tylko tamci znajomi sie do niego odzywają od razu mam stres, bóle brzucha i złe myśli. Mam wszystko co tylko chce, kochamy się, a on poświeca mi prawie cały czas wolny, nie wychodzi z kumplami. Jak chodzi o jakąs impreze popadam w histerie i już na jedna nie poszedł przeze mnie a zbliża się kolejna przez która rownież sie pokłocilismy bo akurat w ten sam dzień mieliśmy iść na koncert. Jak przestać wracać myślami to tamtych chwil i wypominać mu to wszystko? Boje sie ze któregoś dnia nie wytrzyma moich fochów i humorków. Ta sytuacja wraca do mnie ciągle

Gość gość
Zdradził raz, zdradzi drugi trzeci i dwudziesty. Zmień chłopaka na takiego, który nie zdradza.

Gość gość
Taki ty. Będzie zdradzał.

Gość gość
A jesteś dziewicą Zrobiłaś już mu loda

Gość gość
Wybacz ale od razu widać że to prostak i nie raz cie jeszcze zdradzi. Dziwne że mu wybaczylas. Ale to Twoje życie.