Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pełno patoli i alimenciar co nawet nie wiedzą kto im dziecko zrobił.

Polecane posty

Gość gość

Od 11 lat pracuje w kancelarii. Różne sprawy i różnych ludzi widziałam. Obecnie w związku z darmową pomocą prawną wystartowalismy w przetargu i szef go wygrał (w sumie był jedynym chetnym i już wie że na kolejny rok nie będzie się w to pchal). 3 razy w tygodniu przy PCPR udzielamy porad za Free. Przychodzą tipsiary mopsowe co często nawet nie wiedzą z kim to dziecko sobie zrobiły- chcą skladac pozew a zna ja tylko imię lub imię i nazwisko ale nie wiedzą skąd jest facet. Albo mamusie 3 czy 4 dzieci i każde z innym...

Gość gość
Dobrze, ze rodza sie te dzieci, bo ja np. nie mam zamiaru rodzic i tyle xd.

Gość gość
Tylko jak robią sobie dzieci to niech patrzą z kim a nie potem problem bo ona tatusia znaleźć nie może i nie ma za co żyć z brajankiem czy natankiem.

Gość gość
Hmm jako że uchodzimy za biedaków każdy chce sie dowartościować a już najbardziej "tipsiary mopsowe",jakoś muszą sobie wmawiać że są kimś,a że znają imie tylko,nazwisko heh tak bywa,impreza wódeczka aalbo pare randek i myśl aa to ten na całe życie,a tu zonk To jest takie paniczne szukanie na już a że ciąża a kto by myślał w nagłym przypływie namiętności haha Pewno ktoś je jeszcze poszczuł ;a jak to!walcz o siebie !gnojek musi płacić na bachora znajdz go idz do prawnika! Osobiście wstydziłabym sie żebrać o pomoc znając tylko imie i nazwisko zapylacza ale baby są różne tak jak mówie jeszcze ktoś je nakreęci idz i walcz to i od razu myślenie sie zmienia , no tak nie mam czego sie wstydzić

Gość gość
Ale nie wiedziałam że to aż taka skala! Porad udzielamy 3 razy w tygodniu przez 3 godziny i są dzikie tłumy... Zwłaszcza teraz bo wszystkie chcą żeby im załatwić wyrok do końca sierpnia bo mops chce... Taaa załatw im wyrok w kilka dni jak sprawa jeszcze nie złożona....

Gość gość
A wogóle to bardzo podoba mi sie film"okrucieństwo nie do zniesienia" Zgadnijcie która postać podoba mi sie najbardziej hehe Może kiedyś bedę tak samo hah

Gość gość
Serio aż tak? No jak to mówią musicie mieć d**y twarde nie da sie i już Ale co szukacie tych ogierów czy jak? W sumie to jak szukanie igły w stogu siana

Gość gość
W tak któtkim czasie napewno noe da sie ale teraz macie takie możliwości że z samym imieniem znajdziecie delikwenta hehe Zabawa w detektywa jest fajna

Gość gość
Ale nie rozumiem mops i tipsy? To sie kupy nie trzyma To skąd kasa na tipsy a wszyscy wiemy jaka jałmużna jest z mopsu więc?....

Gość gość
Nikogo nie szukamy. Informujemy że muszą podać pełne dane. Sprawa o alimenty w naszym sądzie trwa 7-8 miesięcy. Tak mopsiary mają tipsy 500plus dostają to je stać. Dla większości to jest 3-4 dziecko no i oczywiście każde z innym ojcem

Gość gość
Nie wyobrażam sobie ook powiedzmy 3 dzieci to 1500 zl i jałmużna z mops To i tak po opłatach skromnie zostaje na życie To odejmowanie dzieciom od ust niby 80 zł tipsy ale nie wyobrażam sobie wydać tę kase bo dzieciaka można ubrać za to a jak wiadomo dzieci to worki bez dna A niech sie wypowiedzą same zainteresowane bo mnie też to ciekawi Masz dzieci dziecko to pakujesz w nie a nie w siebie i żadne tłumaczenie mnie sie też od życia coś należy. Owszem jedzenie ubiór tak ale tipsy? Z 500 plus? To jest na dzieci przecież

Gość gość
Aaa bo żeby dostać 500+ trza miec wyrok sądowy Czy jak ojciec nieznany to bez wyroku ma sie 500+

Gość gość
Ciekawe co Twój przełożony by powiedział na to, że obrabiasz na oglnopolskim forum tyłki klientkom. Wiadomo, że jeśi są darmowe porady, to przyjdą osoby, które nie mają pieniędzy lub są z tzw. marginesu. To nie oznacza, że takich jest dużo, to oznacza, że dla takich osób są darm owe usługi, więc przychodzą.

Gość gość
gość dziś Jakie magiczne pieniądze te 500 plus. Starcza i na tipsy i na wódkę i na wakacje i też na to, by nie pracować :) Jak samonapełniający się garnek z jednej z baśni. Ogarnijcie się.

Gość gość
I dobrze a co to jest wolność słowa nie Toż to chyba zainteresowana sie odezwała Ok darmowo to przychodzą tzn można z każdą debilną sprawą przychodzić A rozum to gdzie w doopie Żeby znać imie i nazwisko delikwenta i prosić o pomoc Ano w doopie dosłownie hehe

Gość gość
Kurde nic tylko 4 dzieci se zrobic 2000+ Emerytura na starość zagwarantowana minimalna 1500! Gdzie opłaty to 1200 A gdzie życie?

Gość gość
Takie mamusie dostają 500plus, dodatek dla samotnej matki, alimenty na ogół z funduszu po 500 na dziecko, rodzinne i często gęsto mieszkanie komunalne czyli mając 3 dzieci w tym najmłodsze nie ma roku to jeszcze kosiniakowe lub macierzynskie a na starsze można dostac alimenty z funduszu 400zl czyli można wyciągnąć 3x500+3x500+1000+2×400+300+3×200 co daje 5700 przez krótki czas ale jednak się zdarza czy to mało jak dla matki i 3 dzieci?

Gość gość
Przez krótki czas to można być i milionerem A co potem? Nie mówmy co jest powiedzmy przez rok tylko co jest na lata Co dalej co potem

Gość gość
Ci ludzie nie myślą co potem. Liczy się tu i teraz. Patola liczy co może wyciągnąć

Gość gość
Na szczęście to nie twój problem. Każdy chyba też wie, że tacy ludzie byli, są i będą. Nie ma co rozstrząsać.

Gość gość
Nie mój ani nie twój Serio???

Gość gość
19.40 Zapomniałaś jeszcze o nie małym zasiłku okresowym, zasiłku celowym, no i żywności z caritasu, gdzie jedna ma wartość około 100 zł a oni dostaną 4 takie paczki, bo są 4 osoby w rodzinie.

Gość gość
Do tego rodzinne + dodatek do rodzinnego za wielodzietnosc. Stypendia.

Gość gość
gość dziś Ptymitywna jesteś. Gdy się organizuje darmowe porady, można chyba łatwo się domyślić jacy ludzie przyjdą?

Gość gość
gość dziś Jaka wolność słowa? Nie na tym polega wolność słowa, dokształć się :) Za taką "wolność słowa" można stracić pracę. Nigdy nie obrabia się publicznie tyłków klientom, nawet jeśli tymi klientami są pijaczki, żule itd

Gość gość
oho leniwe karyny ciągnące 500+ w natarciu.

Gość gość
Nikomu nie obrabiam tyłka bo nie pisałam tu ani z jakiego miasta ani nazwisk klientów. Nie, nikt się nie spodziewał że ponad 80 % to będą samotne wielodzietne. Sadzilismy ze przyjdą ubodzy ludzie żeby np pomoc w sprawie spadkowej , trudnosciami z drukami urzedowymi itp.

Gość gość
Autorko takie sa wspolczesne kobiety. Dlatego porzadni mezczyzni sa czesto prawiczkami po 30 lub do konca zycia.

Gość gość
do gość wczoraj - i co małpo mało dostają, 2 tys. za darmo to ja tyle za prace nie mam i muszę dojeżdżać a moja mama 1400 zł ma po 40 latach pracy w tym pieprzonym cholernym pisowskim durnym złodziejskim kraju