Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaczocha234

Problem z komornikiem pomocy

Polecane posty

Gość klaudiaczocha234

Jestem 27letnią kobietą. Dziś dowiedziałam się o tym że mam komornika bo z mojego konta zniknęły wszystkie pieniądze (około tysiąca złotych) Mieszkam w dużym mieście a zameldowana jestem w innym województwie. Plus wszystkie dokumenty mam podpisane na miejsce meldunku. Czy komornik mnie znajdzie w mieszkaniu które wynajmuje mój chłopak? Nie chodzi mi o ucieczkę. Chce spłacić dług nie chce tylko żeby komornik wpadł do mnie i od tak wszystko zabrał.

Gość gość
Komornik musi zostawić kwotę niezbędną do przeżycia, bodajże najniższą netto, także jak nic nie zostawił możesz złożyć skargę.

Gość gość
Komornik to nie turysta, nie będzie po kraju jeździł i kogoś szukał, ma konto to będzie ciągnął z konta. Turystykę oni wieczorami na siłowni uprawiają.

Gość klaudiaczocha234
No właśnie zabrał wszystko. Po za tym nie przypominam sobie żeby rodzice mówili mi że jakiś list przyszedł czy wezwanie do zapłaty. Zawsze wszystko spłacałam. Jedynie kiedyś miałam problem z T-mobile bo płacilam za internet a na koniec okresu całej umowy okazało się ze nie płaciłam jakiegoś ubezpieczenia. No ale spłaciłam te prawie dwa tysiaki.

Gość klaudiaczocha234
W ogóle moim komornikiem jest jakiś Jacek Bogiel. Ktoś zna? chce zadzwonić do niego jutro i się dogadać

Gość gość
Jak masz dlugi I mieszkasz na wynajmie to komornik moze zajac uzywane rzeczy przez ciebie w tym mieszkaniu czyli w takiej sytuacji mozesz zostac wyrzucony na bruk przez wlasciciela w trybie natychmiastowym.Takze zycie na wynajmie jest troche ryzykowne.

Gość klaudiaczocha234
Ja chce spłacić komornika. Nie chce tylko żeby mnie znalazł i od tak sobie wszystko pozabierał. Więc dlatego pytam czy jak mieszkanie jest na chłopaka, wszystkie listy przychodzą tam gdzie meldunek to czy mnie znajdzie tu gdzie mieszkam? Podkreślam że chce zapłacić i jutro będę dzwonić do niego.

Gość gość
Już po tobie ten jacek zabiera wszystko a pózniej kaze spałacać chore odsetki

Gość gość
A nie możesz zadzwnić do niego i pogadać z nim? tylko uciekasz to bez sensu oni wspópracują z policją i dedektywami

Gość gość
Komornik nie zabiera pieniędzy od tak. Musiałaś mieć jakieś długi

Gość klaudiaczocha234
Może i miałam ale nie dostawałam żadnych pism a przynajmniej nie wiedziałam o nich. Nie wiem co robić

Gość gość
zabij sie

Gość gość
facet cie rzuci i zostaniesz z niczym smieciu wiesz o tym? bedziesz zebrac o chleb

Gość gość
hahahah ma długi bekon

Gość gość
mi komornik zabrał żonę

Gość gość
laska będziesz dawała komornikowi żeby spłacić dług

Gość gość
a twój chłopak będzie tylko patrzył jak prują cie komornicy i bedzie musiał z Ciebie zlizywać ich nasienie a ty będziesz go przepraszac pozniej

Gość gość
nie szukaj porady tu tylko na forum prawniczym.. tu masa debili.. i się dowiedz co to za długi bo dziwne że nic nie wiesz co to może być.

Gość gość
Współczuję głupoty piszącym komentarze. Gość wyżej dobrze mówi.

Gość gość
Skontaktuj się z tym komu jesteś winna pieniądze i ułóż plan spłaty długu. On z kolei niech zawiadomi komornika i odwoła egzekwowanie długu.