Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, jeśli nie widzę sensu życia?

Polecane posty

Gość gość
Jest jakaś dziewczyna która chciałaby żyć dla mnie faceta? :)

Gość gość
gość dziś Nie :D

Gość gość
a mnie chęc do życia odebrało pracowanie na 300+, 500+, 1000+, matka+, mieszkanie +, gdzie sama zarabiam mało, nie żyję tylko wegetuję pomimo, że pracuję i to mnie dobija, bo za pracę winnam dostawać godne wynagrodzenie pozwalające żyć na normalnym poziomie, a nie ciuchy z lumpeksu, żywność z biedronki, tesco i to z promocji.

Gość gość
a zaznaczam, że pracuję w budżetówce

Też tak miałam i rozumiem ale sens życia jest tylko w Bogu. W tym świecie w jego wartościach i rozrywkach nie znajdziesz niczego co wypełni Twoją pustkę w sercu ponieważ ona jest stworzona na kształt Boga. Spróbuj Go szukać, On czeka na Ciebie, Jezus oddał za Ciebie życie, uwierz, pokutuj i przyjmij Go całym sercem a będziesz najszczęśliwsza osobą na ziemi, gwarantuje Ci to:) Moje gg: 66329674

Nigdy nie jest za późno, nie ważne ile błędów zrobiłaś, jest ktoś kto Cię stworzył i Ciebie kocha. Albowiem tak Bóg umiłował świat że Syna swego jednorodzonego dał aby każdy kto w Niego wierzy nie zginął ale miał życie wieczne. Ew Jana

Gość gość
dziś dlaczego mówisz za wszystkie?

Gość gość
JezusMójKról dziś Jeszcze tego brakowało, żebym bratała się z kimś, kto odebrał mi wszystkich, których kochałam.

Gość gość
gość dziś Bo z życia dla kogoś, odstawiania samego siebie na bok to jakiś masochizm.

JezusMójKról dziś Jeszcze tego brakowało, żebym bratała się z kimś, kto odebrał mi wszystkich, których kochałam. Bóg nie stworzył śmierci, choroby, wypadki i śmierć to skutek skażonego świata i grzechu, Bóg jest dawcą życia nie tylko tego fizycznego na ziemi ale też tego wiecznego, wystarczy tylko w pełni Mu zaufać i powierzyć Mu swoje życie. Jezus jest drogą prawdą i życiem.

Gość gość
JezusMójKról dziś Łatwo mówić teoretykom w materii cierpienia.

JezusMójKról dziś Łatwo mówić teoretykom w materii cierpienia. Skąd wiesz że teoretykom? moje życie nie było usłane różami ale mam porównanie bo wiem co to znaczy mieć problemy ale mieć oparcie w Bogu a mieć problemy i być ze wszystkim sama. I uwierz że zaufanie Bogu we wszystkim i oddanie Mu w pełni siebie daje tak wielki pokój że żaden ziemski psycholog nie jest w stanie tego dać. Zawołaj do Niego w tym co przeżywasz, On nie jest głuchy na nikogo.

Gość gość
"dziś Jest jakaś dziewczyna która chciałaby żyć dla mnie faceta? usmiech.gif " Miły jesteś, ale pomyliłeś miejsce. Tu nie ma żadnych dziewczyn. Tu są kobiety styrane życiem.

Gość gość
"a mnie chęc do życia odebrało pracowanie na 300+, 500+, 1000+, matka+, mieszkanie +, gdzie sama zarabiam mało, nie żyję tylko wegetuję pomimo, że pracuję i to mnie dobija, bo za pracę winnam dostawać godne wynagrodzenie pozwalające żyć na normalnym poziomie, a nie ciuchy z lumpeksu, żywność z biedronki, tesco i to z promocji a zaznaczam, że pracuję w budżetówce " Przenieś sie na taśme produkcyjną to przestaniesz skompleć mękolu.

Gość gość
JezusMójKról dziś Błagania i targowanie się mam dawno za sobą