Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc niedzielnyyy9

popeniłam gafe jak wybrnac???

Polecane posty

Gość gosc niedzielnyyy9

uczeszczam na spotkania oazy koscielnej...ucze dzieciaków katechezy.spiewamy,modliwmy sie,to sa dzieci z biednych domów,czasami proboszcz do nas dołącza.:) wszsytko jest tak cacy,,,czytamy Biblię . I dzisiaj (mam okres) ,stuklam niechcacy wazon,oblalam sie rosolem,spalilam bluzke zelazkiem....i biegłam na spotkanie oazy...Wydawało mi sie ze jest o 17:00 ,a tu zaczelo sie o 16:45. I tak stoje przed kosciolem,spalalam jeszcze papierosa...i użadlila mnie pszczola w nos...I tak sie dre "ty j****y s********uuuu,dlaczego mnie up******iles?akurat dzisiaj...zaraz cie zap********** ty jeeeebano c***ooo" i scigam sie z ta pszczolą czy to osa? i nage slysze delikatny glos z okna proboszcza "pani Madziu czekamy juz na panią"...ZONK.na pewno slyszeli.:(

Gość gość
you make me day :D

Gość ferlena
Jeśli masz okres to pokaż dziewczynkom jak sie prawidlowo zakłada tampon i podpaskę. Tylko zamknij drzwi żeby ksiądz nagle nie wszedł.

Gość gość
To jest bardzo potrzebne dla dziewczynek z nieciekawych środowisk ale na manekinie. Pokazanie csipy dzieciom jest karalne.