Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Shemale

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie, czy Shemale to kobieta z doczepionym penisem operacyjnie czy facet przerobiony na kobietę z pozostawionym penisem? Bo jeśli to pierwsze to byłoby to ciekawe doświadczenie., szczególnie jakby miała większego niż mój.

Gość gość
,,przerobiony,, :D

Gość gość
Moze byc ladnie przerobiony jak np Kim Petras. Nie poszedlbys do lozka z takim transem?

Gość gość
Madzia Rozumię aka ZielonaKawa wygląda jak trans :-P

Gość GOść321
W sumie noc z kobietą co zmieniłaby tylko narządy rozrodcze na męskie byłaby niezapomniana, kobiecość by była nadal. Ale z facetem co by zmienił płeć na kobietę nigdy bym nie chciał nic robić...

Gość gość
Nawet jakby byl idealnie kobiecy i ladny? Ze w ogole by zmiany nie bylo widac w sensie ze wygladalby jakby zawsze byl kobieta?

Gość GOść321
Hmm kurde nie wiem, a za kilka/kilkanaście lat chirurgia tak się rozwinie, że już nikt nie odróżni czy był to kiedyś mężczyzna.

Gość gość
chirurgia tu nie jest kluczowa tylko terapia hormonalna. Taką śliczną dziewczęcą transkę to bym chciał, ssalibyśmy sobie fiuty nawzajem i może bym nawet na niej usiadł. Z dziewczynami i tak wolę w pupę niż w piczkę, lubię pomasować taką dorodną psiochę ale samo wkładanie w pupę jest lepsze. Taka transka to idealna dziewczyna tylko mało rozwojowa jeśli chodzi o związek na dłuższą metę. Ale w polsce i tak pewnie nie ma takich ładnych tylko sami obrośnięci faceci z dorobionymi cyckami, obleśne.

Gość gość
W odwrotną stronę też można ale trans k/m często jest jednak drobnym facetem i chudym

Gość gość
0:25 jak facet może w cipke nie lubić ,nie jesteś czasem bi (chociaż nawet bi lubią cipki i wkładać w nie)

Gość gość
00:27 raczej nie, faceci mnie nie kręcą. Chociaż biseksualna orgia wchodzi w grę, tylko że muszą byc i chłopcy i dziewczynki, z samym facetem bym nie chciał. Cipki są ok ale pupy duzo lepsze. Tylko że damskie pupy, męskie nie.