Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikogo sie aż tak w necie nie hejtuje niż Dody?

Polecane posty

Gość gość

Co tak ludzi bodzie, jej pewność siebie?

Gość gośćktos123123
Też to zauważyłam, szkoda mi jej ale to silna kobieta i wygląda że się nie przejmuje tym aż tak bardzo. Ludzie są podli

Gość gość
Bo to wariatka z wielkim ego.Ma mniemanie o sobie i szuka rozglosu.Piosenki ma jak z dziecko 12letnie nie wiem kto normalny chodzi na jej koncerty:(

Gość gość
Tak jak ktoś wcześniej napisał - hejtuje się ją za wulgarność, egocentryzm, próżność i brak klasy

Gość gość
Hejtuje ją głównie Agnieszka Woźniak-Starak w opłaconych przez siebie artykułach i komentarzach. To Ty nie wiedziałaś?? Doda jej kiedyś wpieprzyła za zakłamane informacje emitowane w telewizji na temat swojej rodziny, potrm wygrała z nią w sądzie i Woźniakowa-Starakowa nie może pogodzić się z tym, że Doda jest od niej lepsza.

Gość gość
Bo to jest prostaczka

Gość gość
Bo obnosila sie z tym jak gardzi ludzmi slabszymi, jest mega chamska i wulgarna, agresywna, nawet nie kryje sie z tym jak innych traktuje z gory. Mnie tam ona zwisa, nie staje po zadnej ze stron. Mysle, ze jest wielu ludzi w show biznesie jak opisalam wyzej, tylko akurat ona sie nie kamufluje.

Gość gość
Bardziej heituje sie politykow i ludzi, ktorzy cos znacza. nie tylko w POlsce, Nie wszyscy czytaja tylko pudla,