Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknie już

Polecane posty

Gość gość

za Tobą

Gość gość
Ja za Tobą też

Gość gość
Ja trochę też

Gość gość
Tęsknię za K.

Gość gość
Tęsknie za E....

Gość gość
Tęsknię za A

Gość gość
11.01 zdziczała kobieto, wpisz tutaj jeszcze raz literkę E, to...!!! poczytaj sobie ten temat o tym, jak mąż pobił sasiada

Gość gość
nikt mi nie zabroni.. myśleć o E... nikt nikt ;)

Gość gość
Mam dużo pracy aby tesknic kochanie

Gość gość
11.37 ja ci zabronie! E.

Gość gość
gość dziś Tęsknię za A x to do niej napisz!

Gość gość
Tęsknię za A x to do niej napisz! X To on

Gość gość
Lecz się psycholu. Twoja rozkraczona ciągle wierzy, że ją kochasz? Wystarczy jak powyzywasz inne w necie, popiszesz, że kochasz wielkie cycki i motylki, i to jej wystarczy? Pokaż jej Ole zdjęć masz Martusi w domu i jak często je oglądasz, wspomnienia o Eli, bo jej zdjęć częściowo się pozbyles, gdy wystraszył wszystkiego się, że policja będzie interweniowac, tylko ona nue zgłosiła twoich hejtow na policji. Rozkraczonej to nie będzie przeszkadzać, nie martw się, tylko zazdrość ja zeżre jak Martusia przeniesie się blizej a twoje upodobania odmienia się od grubej chłopobaby przejdą na szczupła, wysportowany sylwetkę Martusi, twojej drobnej kruszynki. Siebie nie oszukasz, kochasz te drobna kobietę a posuwasz tylko chamską chlopobabę.

Gość gość
12.04 naruszasz przepisy RODO, już jestes zgłoszona E.

Gość gość
RODO obejmuje swoim zastosowaniem wszystkie podmioty prywatne i publiczne, które przetwarzają dane osobowe i w praktyce większość procesów przetwarzania danych. Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych 2016/679 (RODO) zacznie być stosowane we wszystkich krajach UE - w tym także w Polsce - już za dwa tygodnie (25 maja). - Dane osobowe to są wszystkie dane - nie tylko numer PESEL, nie tylko numer dowodu, nie tylko imię i nazwisko, ale wszelkie dane, które pozwalają na identyfikację nas jako osoby, zarówno w świecie fizycznym, jak i w świecie wirtualnym. I może nawet ten drugi jest ważniejszy - tłumaczy minister Marek Zagórski. - Dane osobowe to coś, czego nie powinniśmy powierzać byle komu. Ostrożność w tym przypadku jest wskazana. Nie dajmy się zwariować, ale swoje dane chrońmy - dodaje szef Ministerstwa Cyfryzacji. Czytaj więcej: http://www.nto.pl/strefa-biznesu/wiadomosci/z-regionu/a/rodo-2018-co-to-jest-zmiany-ustawa-wzory-dokumentow-co-sie-zmienia-w-prawie-25-maja-2018,13168786/