Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra restauracja

Polecane posty

Gość gość

Cześć, szukam dobrej restauracji w Gdańsku na organizację większego spotkania rodzinnego. Zależy mi na smacznym jedzeniu, miłej i szybkiej obsłudze, może specyficznych dodatkach (trudno na razie powiedzieć). Wolę przejrzeć komentarze :)

Gość gość
Dobre lunche biznesowe serwuje Panorama i przed pracą wpadam od czasu do czasu na śniadania. Sycące, bez problemu można do wieczora wytrzymać. Jem spokojnie, jakaś jest atmosfera zadumy. Czyściutki lokal, jak mam porównywać do konkurencji.

Gość gość
Ja będąc w gdańsku całkiem przypadkiem weszliśmy do restauracji Weranda na Tuwima. Restauracja w bardzo fajnym stylu, obsługa na 5 plus , a jedzonko...mmm palce lizać. Polecam wziąć roladki z kurczaka faszerowane kindziukiem i kozim serem... a na deser polecam fondanta czekoladowego.

Gość ellwirkaa
Lubię odkrywać nowe smaki i poznawać nowe miejsca w moim mieście jakim jest Warszawa. Koleżanka w zeszłym miesiącu robiła panieński, który zorganizowała w Restauracji Pianka. Obsługa ma świetne i fachowe podejście do organizacji takich imprez, a jedzenie podawane przez kucharza jest na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim odkrywcom :)

Gość gość
Ja mam dobre zdanie o restauracji www.hotelrestauracjawodnik.pl w hotelu. Jestem zdania, że mają bardzo dobra kuchnie i przy okazji restauracja jest w przepięknym hotelu.

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Białegostoku polecam wybrać się do http://brooklyn.com.pl/ Jest to świetna Pizzeria, w której można dobrze zjeść za nieduże pieniądze. Miejsce to jest świetne do rodzinnego wypadu i spędzenia czasu z przyjaciółmi.