Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Władekwwa

Wybaczyłem żonie.

Polecane posty

Cześć. Kiedy zacząłem się spotykać ze swoją żoną kompletnie się zakochałem. Byłem wtedy po rozstaniu które niesamowicie mnie zraniło, jednak Asia okazała się być remedium na moje złamane serce. Wyrwała mnie z niesamowicie silnej depresji w którą wpędziła mnie moja była( przeszedłem nawet próbę samobójczą.) Jednak nasza miłość nie była tak idealna jak mi się wydawało, ponieważ moja żona mnie zdradziła ze swoim szefem. Co gorsza zaszła z nim w ciąże. Byłem na nią niesamowicie wściekły za to co zrobiła ale jednak nie mogłem wziąć rozwodu, bałem się że nie wyjdę drugi raz z depresji, dlatego postawiłem jej warunek dzięki któremu jej wybaczę. Jak urodzi dziecko ma się go wyrzec, oddać do domu dziecka czy też do jakiegoś okna życia i zatrzeć za sobą wszystkie ślady aby po w naszym życiu nie zostało nic po tym bękarcie.

Gość gość
Sam jesteś bękart frajerze. Skoro żona Cię zdradziła znaczy, że miała powód. Może jesteś słaby w te klocki?

Gość gość
To musi być prowo

Gość gość
Wszystko? A co Ty jej mogłeś dać?

Życie na całkiem dobrym poziomie. Moja pensja jest prawie trzykrotnie większa od pensji mojej żony.

Gość gość
No nie dziwię się, że Cię zdradziła. Może chciała miłości i czułości, której Ty nie potrafiła jej dać? Pieniądze to nie wszystko. Żałosny jesteś.

Gość gość
*nie potrafiłeś

Gość gość
Zmień płytę, bo już było ostatnio to, ziewwww