Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzaminator na prawo jazdy zabił nastolatke

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Myślę podobnie. Niech tylko udostępnią nagranie z kamery, to będziemy wiedziały, czy mamy rację.

Gość gość
A to wam sie pustaki trafiło, dwie fajne tragedie w krótkim czasie. Jest o czym poplotkować, powymądrzać sie, posnuć trochę teorii z d..., udać, ze was to jakoś porusza. Wreszcie coś sie dzieje w waszym nudnym zyciu

Gość gość
To wina tej dziewczyny. 30 godzin jazdy i sru na egzamin. Sama sobie winna. W aucie NIE MOŻNA się stresować! Inaczej możnaby każdego tak tlumaczyc: wjechałam na przystanek autobusowy i zabiła 3 osoby bo byłam zestresowana. Trudu zginęła, pewnie rodzice kazali jej iść. Jej rodzicami powinna zająć sie opieka społeczna.

Gość gość
Zgdzam sie. Ktoś powinien sprawdzić tych rodziców. Może powiedzieli jej "bez zdanego nie wracaj"! Gdzie tu wina egzaminatora? Że chciał uratować swoje życie? Przecież nie poświęcił jej, zabiła ją jej własna głupota, wyrachowanie i bezczelność. Wiadomo jakie są takie 18 latki. Pewnie puszczalska...

Gość gość
jesli to on dal po hamulcach i samochod zatrzymal sie na torowisku to powinien dostac minimum 8 lat i jest zwyklym ciulem ktory uciekl jak szczur z tonacego okretu,jesli ona lub samochod zgasl samoczynnie to juz inna sytuacja i po tym pierwszym nieudanym ruszeniu nie bylo juz szans i mozna go rozgrzeszyc

Gość gość
gość dziś Znałaś ją? Pewnie nie. O zmarłych się mówi dobrze, albo wcale

Gość gość
dziś x Uważam, że w pewnych tematach nie powinno być możliwości komentowania bez logowania. Ciekawe ile byłoby wtedy takich opinii...

Gość gość
gość dziś Chciałeś gościu zabłysnąć i udało ci się:-D zupełnie jak blaszka na moim lewym bucie :-D :-D :-D Propozycja, rozpędź się i walnij baranka o ścianę, zobaczysz jakie echo, jak ze studni bez dna :-D 🖐️

Gość gość
17.16 czy dotyczy to Hitlera, Stalina, kogoś kto zabił , gwałcił dzieci itp?

Gość gość
15.33 jesteś idiotką, czy po prostu wredna sucz?

Gość gość
Chciałeś gościu zabłysnąć i udało ci sięsmiech.gif zupełnie jak blaszka na moim lewym bucie smiech.gifsmiech.gif x nosisz buty z blaszkami...nie dość , ze pustak, to jeszcze tandeciara :/

Gość gość
Egzaminator/ instruktor jest odpowiedzialny za osobę która z nim jedzie bo nie ma prawa jazdy! Dla tego on ma pod nogami pedał hamulca. To on powinien się upewnić czy pociąg jedzie czy też nie.

Gość gość
Skoro widziała że pociąg jedzie a facet wychodzi to dlaczego tego samego nie zrobiła? To naturalny odruch w chwili zagrożenia. Jesteście p******i. Oby was ktoś osadzil bez możliwości obrony nic nie wiedzac. Wtedy zobaczycie jak to jest j****e hieny.

Gość gość
Jeśli egzaminator zatrzymał samochód przed torami a ona nagle ruszyła to jest niewinny. W każdej innej opcji to jest jego wina. Gość wsiada z osobą zestresowaną, bez prawka i do tego nie ma pojęcia jakie ta osoba ma umiejętności. Powinien mieć oczy naokoło głowy i przewidywać możliwe sytuację. No ale teraz egzaminatorem może być byle frajer...

Gość gość
Powinien mieć oczy naokoło głowy i przewidywać możliwe sytuację x rozumiem ze twój mózg jest w stanie przewidzieć wszystko i zareagowac wcześniej

Gość gość
gość dziś Chciałbyś gościu mieć miesięczną wypłatę równą cenie właśnie tych butów :-) Niestety, jak się głąbem urodziłeś kapustą nigdy nie będziesz :classic_cool: 🖐️

Gość gość
21.43 obawiam sie , ze na pensję nie narzekam, poza tym jak widać gustu nei da sie kupic, tak jak i klasy. Imponują ci metki i ceny ? Zabawne jest to dorobkiewiczostwo bez klasy:)

Gość gość
Zabawny jest poziom waszych wypowiedzi

Gość gość
Co by nie mówić: 18 lat to jeszcze dziecko. Dzieci nie potrafią ocenic prawidłowo sytuacji, dlatego prawo jazdy powinno byc od min. 22 lat. Ten egzaminator jest winny, nie ważne kto hamował. Ja pracuję w liceum i widzę te dzieci na co dzień. Boję się zostawić maturzystów samych w klasie w czasie przerwy, żeby którys z okna nie wyskoczył a co dopiero autem jechac z takim dzieciakiem

Gość gość
Ta akurat jej zgasł dosłownie na torach sam, nawet jeśli sie zestresował no błagam noe bądźcie naiwne. x ja tez robiłam prawo jazdy, i na egzaminie mi się trzęsła noga. Zrobiłam nawet zajączka raz, a silnik mi zgasł bodajze dwa razy. Tak zle mi nie szło chyba nawet jak byłam pierwszy raz za kołkiem. Najbardziej mnie zestresowała jakas uwaga egzaminatora, zdeprymowała mnie na reszte jazdy. Moim zdaniem jest mozliwe, ze ona sie zestresowała zaraz po przejechaniu tego znaku stopu, on cos powiedział, czy tam nakrzyczał, i pusciła gwałtownie pedał sprzegła bo zatrzęsła sie noga i silnik zgasł.

Gość gość
Skoro widziała że pociąg jedzie a facet wychodzi to dlaczego tego samego nie zrobiła? x bo miała zapięte pasy, a on jako egzaminator nie, i dlatego zdązył wyskoczyc. Co do tego ze w aucie sie nie mozna stresowac, przy egzaminie kazdy sie stresuje, i to nie chodzi o jazde autem, tylko egzamin.

Gość gość
moze nie umiala tych pasów odpiac wiec próbowała uruchomić samochod aby odjechac co zresztą widac na filmie

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Chciałbyś gościu mieć miesięczną wypłatę równą cenie właśnie tych butów usmiech.gif Niestety, jak się głąbem urodziłeś kapustą nigdy nie będziesz cool.giflapka.gif xxxxx Weź przestań karmić trollice to się wyniesie z tematu na który i tak nie ma nic do powiedzenia

Gość gość
żal mi tej dziewczyny, jej rodziny i egzaminatora, że będzie musiał z tym żyć, przecież to do głowy można dostać.

Gość gość
"samochód wjechał na tory i zatrzymał sie. Było 10 sekund do nadjechania pociągu. Dużo czasu zeby wysiąsc i uciec. Egzaminator natychmiast powinien dziewczynie kazać opuścić pojazd ." Przypuszczam że to mogło być tak, że w pierwszym momencie nie do wyobrażenia było dla obojga aby ona miała opuścić pojazd od razu bo samochód uległby całkowitemu zniszczeniu oraz byłyby inne dodatkowe konsekwencje prawne związane również z przerwaniem jazdy pociągu, byłyby poważne straty finansowe dla ośrodka egzaminującego, a nie dowierzali chyba, że aż tak wielkimi i szybkimi krokami zbliża sie tragedia.

Gość gość
"A to wam sie pustaki trafiło, dwie fajne tragedie w krótkim czasie. Jest o czym poplotkować, powymądrzać sie, posnuć trochę teorii z d..., udać, ze was to jakoś porusza. Wreszcie coś sie dzieje w waszym nudnym zyciu " Trafione w 100%. Też o tym pomyślałam, ale z drugiej strony gdyby każdy wszystko co usłyszy przyjmował w milczeniu to to również byłoby chyba nie całkiem normalne to tak delikatnie mówiąc. Aczkolwiek z tym obarczaniem kogoś winą to nie ma co sie wczuwać, bo życie w poczuciu winy do końca życia to też jest kolejny dramat.

Gość gość
nie zesrajcie sie z tymi nagraniami z kamery, przecież samochody nie mają czarnych skrzynek, co z tego nagrania zostało po takim wypadku?

Gość gość
"A to wam sie pustaki trafiło, dwie fajne tragedie w krótkim czasie. Jest o czym poplotkować, powymądrzać sie, posnuć trochę teorii z d..., udać, ze was to jakoś porusza. Wreszcie coś sie dzieje w waszym nudnym zyciu " x Dokładnie. Mają o czym plotkować i rozsiewać swoje historie, a w duchu cieszą się, że ktoś ma teraz gorsze życie i przeżywa większą tragedie niż one same. A skopać leżącego jeszcze bardziej im poprawi humor, nie ważne czy winny czy nie.

Gość gość
gość dziś No i? gość dziś Ooo, na 100% wiesz, co komu w głowie siedzi. Sama ploty siejesz i się jarasz takimi historiami.

Gość gość
skurczybyk sie bedzie bronil, juz sobie znalazl znanego mecenasa