Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzaminator na prawo jazdy zabił nastolatke

Polecane posty

Gość gość
Gdzie wy macie film z tego zdarzenia że widać jak się zatrzymuje i w którym miejscu ?

Gość gość
Pomyślcie że wstała wczoraj zestresowana na egzamin a nie śmierć. Pewnie gdyby wiedziała że zginie to nigdy by prawa jazdy nie robiła.

Gość gość
Może dla doświadczonego kierwocy była kupa czasu, zeby zjechac z torów, ALE NIE DLA dziewczyny, która jezdziła od 30 godzin! Ja sama po zdaniu prawka jeszcze przez wiele dni musiałam się zmagać z gasnącym silnikiem, co Ty p********z?!

Gość gość
Faktycznie, od momentu zatrzymania na torach mija 10 sekund:O Czyli była tak przejęta egzaminem, ze nawet nie zatrzymała sie przed tym przejazdem, chociaz pociąg musiała widzieć:O Nie chciałabym byc w skórze tego egzaminatora, chociaz takie Prawo natury - zadziałał instynktownie...

Gość gość
Nie da się dodać pisze ze spam

Gość gość
I te 10 sekund to nie mam na myśli, ze miała kupę czasu, zeby zjechać, tylko ten pociąg był bardzo blisko i winna sie zatrzymać i czekać az przejedzie... Bardzo przykra sprawa:(

Gość gość
Na tym nagraniu nic nie widac.

Gość gość
Gdzie wy ten film niby macie??

Gość gość
Dzięki ziomek ;)

Gość gość
Mało jest pewnych informacji w tej sprawie, ale straszna historia :-(

Gość gość
Widac na filmie, ze to sekundy, ale to na pewno nie była pierwsza trasa egzaminacyjna i to nie był pierwszy pociag, ktory pojawia się w czasie egzaminu tego konkretnego egzaminatora, więc powinien bezwzględnie cisnąć hamulec na linii zatrzymania/znaku stop, a widać, że auto wjezdza na regularnej predkosci na tory- czy samo się zatrzymało/zgasło czy egzaminator "się obudził" nie ma znaczenia- auto powinno w czasie egzaminu państwowego zostać zatrzymane w miejscu do tego uprawnionym- przed torowiskiem. Skoro kursant tego nie zrobil, odpowiedzialność lezy po strony egzaminującego.

Gość gość
widać doskonale że ona jedzie z impetem i wcale nie ma zamiaru sie zatrzymywać. Więc pan egzaminator z całym impetem hamuje, silnik zdycha logiczne zawsze tak jest. Po czym pewnie się drze na nią świadkowie mówili, że słychać jak pociąg trąbi a on drze mordę. I zamiast kazać jej wrzucić luz i spierdalać z auta i wtedy ewentualnie próbować przepchnąć, to sam spierdolił :-o A ją zabił bo ona pewnie wpadła w panikę.

Gość gość
Tak, na pewno facet w tym wózku widłowym- świadkowie słysza jak egzaminator się drze. pracujesz w fakcie czy w super expressie?! Tragiczny wypadek, ale podejrzewam, ze jak facet zejdzie z psychotropow, to walnie się na line tak czy siak.

Gość gość
bezprzecznie jego wina jesli to on hamowal i zatrzymal samochod na torach:O potem potoczylo sie to juz niestety tragicznie:(

Gość gość
no oglądałam w tv jak ludzie mówili że słychać było jak drze ryj i jak pociąg trąbił, każdy zwracał uwagę bo trąbił non stop :-o Ot mam info Już go tak nie broń zabił komuś dziecko i to całe życie było przed nią

Gość gość
a co tam..ludzie sa rozni i byc moze szybko o tym zapomni a dziewczynie nikt zycia nie zwroci , egzaminatorzy to czesto zadufani w sobie aroganccy, cyniczni bufoni, z reszta jak wiekszosc ludzi ktorzy maja troche wladzy i przewagi- wykladowcy na uczelni, szefowie

Gość gość
A czy ja go bronie? Przeciez mowie, ze jak emocje opadna, dojda do niego informacje, takie tematy jak ten, te komenty pod filemem na yt i nie tylko, jak odstawie leki psychotropowe, to zaraz walnie samobója.

Gość gość
Znam jednego egazaminatora, mowi, ze codziennie ryzykuje zycie, bo tak naprawdę nigdy nie wiadomo kto siądzie obok niego za kierownica... Niby ma przewage, pedały itp. ale jak ktoś bedzie sie chcial wpierdzielic na czołowke, to nie ma zmiłuj. Zawsze jednak podkresla, ze to praca w ogromnym stresie, bo odpowiada za drugiego, totalnie niedoswiadczonego człowieka-kierowce. Bezpsrzecznie mamy tutaj do czynienia z winą egzaminatora. Na bank nie wroci już do zawodu, więc tyle dobrego... może rutyna go zjadła, może wkurw, że zbyt późno zareagował? Trudno oceniać. Ludzkie zycie sie skonczylo i on ma 'krew' na rekach- swiadomie czy nie

Gość gość
braklo z 3 sek bo juz ruszyla

Gość gość
To prawda, ze jesli ona nie zwalniała przed przejazdem, to on powinien zahamować, zeby nie wjechać na tory. Uratowałaby sie, gdyby od razu wyskoczyła. Niestety oboje nie zachowali zimnej krwi, ale wina po stronie faceta. Niemniej dziwi mnie, ze dziewczyna wjeżdżała praktycznie pod sam pociąg:(

Gość gość
Wypadek. W takich przypadkach zwykle decydują sekundy.

Gość gość
no stanowczo za późno Powinien zatrzymać aut przed przejazdem i wtedy oblewając ją pokazałby jej przejeżdżający pociąg i dał lekcje na całe życie Ale cóż wolał hamowanie na torach a potem ucieczkę :-o syf

Gość gość
Ten egzaminator miał 62 lata - to wiele wyjaśnia. ..

Gość gość
egzaminator nigdy w życiu nie pozwoliłby się kursantce zatrzymać na torach widząc nadjeżdżający pociąg ,ona nie zatrzymała się na znaku stop, egzaminator zapewne powiedział że powinna się tam zatrzymać a ona w stresie zatrzymała odrazu samochód, niestety na torach. Widziałam nagranie.

Gość gość
Nie uratował jej co to za facet?

Gość gość
Zdawałaś egamizn na prawko? Ja mimo tego, ze zdałam za pierwszym razem, wspominam to jako najwiekszy stres nieporównywalny do matury magisterki, rozmow o prace itp. Serio, człowiek jest w takim amoku, stresie, ze czesto nie zauwaza rzeczy oczywistych- dlatego tyle osob oblewa egzamin, bo wymusza pierwszenstwo- powiesz, jak mozna nie zauwazyc znaku, nie przepuszcza pieszych- powiesz jak mozna nie zauzywać człeka na przejsciu. Tak samo bylo pewnie w tym przypadku, pociag jedzie, dziewczyna nie ma w ogole oceny odleglosci, moze nawet nie odwrocila się w prawo by cokolwiek zobaczyć, skoro nie zatrzymała się na stopie. Po to k***a siedzi egzaminator z boku!

Gość gość
I na tym filmie niby wy tak wszystko dokładnie widzicie??! Ja p*****l!!

Gość gość
tak ona wjeżdża z impetem i samochód jej gaśnie A gaśnie jej sam ahahhaha nie logiczne że on zahamował Masz prawo jazdy człeku bo chyba nie skoro nie wiesz że jak nagle wciskasz hamulec z całych sił to auto gaśnie ona próbowała odpalić ponownie a on już jej kazał spierdalać po czym sam uciekł a ją zostawił na pastwę losu syf syf syf

Gość gość
Jeśli miała chłopaka który był zakochany to jeszcze może być ciekawie, straszna tragedia :(