Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 16 lat i nigdy jeszcze nie uprawiałam seksu z chłopakiem. Jakieś 2 tygodnie temu oboje nawzajem się tylko masturbowaliśmy. Pamiętam, że on sobie wymyślił wypróbować z żelem, nalał troszeczkę na moją pochwe, a potem na swojego członka, roztarl to, a potem roztarł na mnie i zaczął robić placówkę, czy to możliwe że coś się mogło stac tzn mógł mnie zaplodnic przez takie coś? Gdy masturbowaliśmy się on doszedł, nie przypominam sobie, żeby była taka sytuacja, żeby sperma dostała się do mojej pochwy. Nie mam regularnych miesiączkę, ale już jakieś 2-4 dni mi się spóźnia i jestem przerażona. Czy to może znaczyć że zaszłam w ciążę w takim głupim przypadku? Jedyne co to tuż przed początkiem planowanej miesiączki to zaczęły mnie boleć piersi, ale nie jakoś bardzo, mierzyłam nawet wczoraj temperaturę i wynosiła wieczorem 36.9. Czy jest to możliwe, że po prostu mi się tak spóźnia? Na przykład spodowodowana tym, że strasznie stresuje się, że jestem w ciąży? Mam też różny humor, ale to już normalnie u mnie przed okresem, błagam dziewczyny doradzcie mi coś i powiedzcie więcej, tak się boję, przecież ja nawet seksu nie uprawiałam, żeby wpadki nie zaliczyć :(

Gość gość
tak, to ciaza. mialam tak samo