Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespodzianka z szanghaju

Polacy i Azjatki wasze doświadczenia

Polecane posty

Cześć Panowie, mam do Was pytanie: czy zdarzyło się Wam mieć przygodę albo być w związku z kobietą z Azji. Przede wszystkim interesuje mnie "bogata" Azja, Daleki Wschód: Chinki, Japonki, Tajwanki, Koreanki, dziewczyny z Singapuru, ale też Wy i kobiety z innych zakątków Azji, np. Indochin, Mongolii, Indii i inne. Napiszcie parę zdań jak się poznaliście, jak długo byliście czy jesteście, czy tylko seks czy też związek, wasze wrażenia i odbiór otoczenia.

i jeszcze jedno: nie interesują mnie przypadki prostytucji czy seksturystyki, lecz normalny podryw

no co, nie ma nikogo???

Gość gość
seksturystyka tajlandia, czy filipiny to tak, może jakieś wietnamki czy ze związków mieszanych, z tych krajów, ktore wyminiłeś/-as nie bardzo, bo jest ich mniej na zachodzie, niż np. ciemnoskorych ja znam gościa z mojej rodzinnej miejscowości, którego brat wyjechał na Wyspy i poznał Chinke, mają dzieciaka i tam żyją

Gość gość
Chinka a tym bardziej Tajwanka czy Singapurka nie spojrzy na faceta , ktòry nie ma kasy. Podryw zaczyna się w dobrej restauracji od 300 dol za kolacje, potem prezenty czyli torebki od 1000 dol w gòrę, pòżniej facet ma kupić mieszkanie i najlepiej auto i już może się żenić. Co dostaje w zamian? Ładna, zadbana i wierna kobietę co dba o dom i dzieci. Kobietę , ktòra nie przekroczy 50 kg wagi i będzie zawsze wygladac na 10 lat młodziej niż ma.

20.27 masz jakieś doświadczenia albo ktoś z twojej rodziny, znajomych?

Gość gość
Mam własne :) z Taipei.

05:56 no to wyjaw proszę, jak i gdzie się poznaliście, po jakim czasie się zbliżyliście, jaki charakter związku, opinia otoczenia, jesteś w PL czy poza krajem?