Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekki masochizm

Polecane posty

Gość gość

Z czym powinnam się liczyć, jeżeli ktoś namawia do spróbowania?

Gość gość
Z bólem?

Gość gość
Masochizm to czerpanie przyjemności z zadawania sobie bólu, jak może cię ktoś do tego namówić, albo to lubisz albo nie. Pewnie chodzi ci o lekkie bdsm

Gość gość
Mam na myśli bez bólu.

Gość gość
Bez bólu to ciężko będzie ale możesz spróbować od delikatnych klapsów i stopniowo coraz mocniejsze a najlepiej pozwól drugie osobie aby tez dała tobie klapsy wtedy zobaczy ze ciebie to podnieca i moze łatwiej będzie sie jej przełamać. A coś innego to może zwiąż osobę i łaskotki?

Gość gość
niektóre osoby lubią być podporządkowane, kara cielesna jest widocznym tego dowodem. Z drugiej strony kara cielesna zwalnia od winy co jest atrakcyjnym rozwiązaniem dla winowajcy. Dorosłość, a lanie zwalnia z odpowiedzialności za swoje czyny. Ciekawe, że takie zabawy lubią osoby które na co dzień w pracy są decydentami. Moja pani, ważna dyrektorka w korporacji wymyśla czasem winy, a ja mam ją odpowiednio ukarać. Jak za słabo to narzeka że ją lekceważę i domaga się prawdziwego traktowania. Ostatnim przebojem jest lanie w biust. Mnóstwo sposobów - zwykłe klapsy, celne trafienia packą w sutek, od dołu podrzucające biust, z góry w dumną wypukłość, wreszcie najtrudniejsze do zniesienia (z mojej obserwacji) uderzenia w sutek od góry takie jakby urywające sutek. Najpierw zabawa, żebysutek stwardniał, wtedy uderzenia są szczególnie bolesne, ale jak tak chce.

Gość gość
Lubisz się tak bawić?

Gość gość
mieszane uczucia, ale na tyle rzadko, że w każdym razie ciekawe doświadczenie.

Gość gość
To są moje klimaty, kiedyś miałem dziewczynę z którą się tak bawiłem i bardzo nas podniecały takie zachowania a żona nie godzi się na coś takiego a mi bardzo tego brakuje

Gość gość
moja też się nie godziła w zasadzie na żadne eksperymenty. Do czasu babskiej imprezy, z której wróciła pijana, i stanowczo zażyczyła sobie żebym zerżnął ją w dupę, że dopóki tego nie zrobię nie czuje się dorosłą, współczesną kobietą, że obawia się że na boku będę tego szukał. Odruchowo jej dupka się broniła, nawilżałemobficie oliwką, ale poprosiła żebym dawał jej klapsy coraz mocniejsze aż otworzę ję pupcię. Klapsy głośno klaskały, pośladki czerwieniały, aż w końcu rozluźniła się i miękko wszedłem.

Gość gość
A ja obudziłem się zlany potem z pałą w dłoni