Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DasCoin biznes życia?!

Polecane posty

Gość gość

Zna ktoś Jacka Paciorka? Polecacie DasCoina? Proszę o odpowiedź, kuzyn mnie namawia do zainwestowania pieniędzy w ten program. Dodam że jest w programie Wyzwanie90, który podobno zmienił jego życie na lepsze. Kafeterianie i kafeterianki odpiszcie, bo nie wiem co robić? Może ktoś z was uczestniczy w DasCoinie i Wyzwaniu90dni?

Gość gość
Sam zainwestowali w Dascoina i inne kryptowaluty. Czy biznes życia to nie wiem ale czekam cierpliwie bo jak na razie wywiązują się że wszystkich obietnic, czego niestety nie można powiedzieć o innych krypto.

Gość gość
Mysle że jak ruszy das33 i daspay to będzie bomba !!!

Gość gość
Myślę, ze jest to banka mydlana, która pięknie zanim u rośnie :)

Gość gość
Raczej nie bańka. Już pokazali że poważnie do tego podchodza. I przede wszystkim realizują założenia, czasem z opóźnieniem ale działają

Gość gość
Nie jestem wyznawcą Dascoina i paciorka ale zaopatrzylem się w licencje i czekam na rozwój sytuacji. A swoją drogą to żadna krypto nie ma użyteczności dla zwykłego obywatela oprócz pomp/down i może Dascoina to zmieni

Gość gość
Ale jesteście naiwni. Zobaczcie na kurs lepiej tej "kryptowaluty" i na tzw liderów, czyli naganiaczy takich jak Joanna Wiatr, Hoxha Paciorek, Chris Koval, nawiedzona Agata Wróbel. Oglądając tych liderów wiem że nigdy ale to przenigdy nie chciałbym z nimi ''współpracować'' już wolę z głupim stracić. Dodam że goście odpowiedzialni za projekt są odpowiedzialni za inne tego typu oszustwa. W USA DasCoin został uznany za oszustwo, i nie dlatego że ''obali dulara i się jankesi bojom!'' tylko dlatego że to SCAM jak np Skyllex, i jest to podejrzany projekt