Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam 2 chlopakow w jednym czasie. Jednego w sieci,drugiego na zywo ,mieszka niedaleko mnie. Ten z sieci juz sie nakrecil ostro, probuje mnie przekonac do zwiazku, mowi ze juz znalazl mnie i nikogo nie szuka i poczeka. Usunal konto w sieci na str gdzie sie poznalismy.To mi mniej zalezy i musze go stopowac. Widzielismy sie tylko 2 razy na kamerce, piszemy ze sobą ale spotkanie moze byc dopiero za pol roku :/ Dlugo.On podobno jest sam od paru lat, ja podobnie choc z facetami to nigdy nie wiadomo. I poznalam wlasnie innego, na ktorym moze mi nie zależy ale wiem ze jest doswiadczony bardziej od nas i chcialabym nauczyc sie z nim roznych sztuczek zeby zaspokoic tego z ktorym mam sie spotkac lub innego ktory bedzie dla mnie wazny. Czy to zdrada kiedy nie jestesmy razem? Troche mi go szkoda, ze tak sie nakreca, a ja na luzie podchodze i czuje sie winna:/

Gość gość
Jeżeli czujesz między wami "więź emocjonalną" to zastanów się co ty byś poczuła gdybyś się dowiedziała że mimo odwzajemnianych uczuć druga osoba z kimś spała. Nawet jeżeli się nie dowie to skoro się nad tym zastanawiasz, będziesz mieć wyrzuty sumienia

Gość gość
Hahahahahaha to jest tak głupie że może być prawdziwe.

Gość gość
gość dziś DLACZEGO?

Gość gość
Moze i cos tam czuje, ale nie widzielismy sie na zywo to co moge powiedziec ? Jemu zalezy, mi nie bardzo.... jak bedzie to bedzie, jak nie to nie ale raczej nastawiam sie na to 2

Gość gość
Wlasnie...wyrzuty sumienia. Na pewno mialabym zdradzajac kogos kogo kocham ale tak to nie wiem jak bedzie. Jest mi go zal ze tak sie angazuje i czuje sie jak zdrajca, ale to jego wina ze nakreca sie tak szybko na cos czego nie ma, ja podchodze z dystansem i stopuje go ale on dalej swoje..

Gość gość
ale z ciebie dziwsko

Gość gość
A niby czemu? Oficjalnie jestem wolna i jak mowie nigdy nikogo nie zdradzilam wiec waz slowa.

Gość gość
Lepiej sprawdź czy to nie jest psychol Zachowuje się jak p***a, ale to może być przykrywka :O

Gość chitler
symuluje altruizm jak nie ja jak ja ko skad wiesz losowanie o imie mnie nie pytaj adoni

Gość gość
Czemu psychol ? :D

Gość Princessinthesky
Daj sobie spokój z tym z sieci. Po co w ogóle marnujesz czas na kogoś z kim się nie możesz spotkać przez następne pół roku. Powiedz mu że za pół roku niech się odezwie i jeśli będziesz wolna to się umówicie na kawę. A z tym pierwszym jak najbardziej, jeśli masz ochotę się zabawić to czemu nie.

Gość gość
Nie mam serca mu tego powiedziec, chociaz chcialabym i juz o tym wlasnie tez myślałam...

Gość gość
Ten wyzej ma racje. Tylko tak. Cos z nim nie tak zkoro sie tak szybko angarzuje..

Gość gośćBaba
Kochanienka, oczywiście, że nie jest to zdrada i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej