Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 korzyści z posiadania faceta w domu

Polecane posty

Gość gość
gość dziś X Moze twoi tak robili ale jak jestes patolka to wybierasz patoli. Moj maz wlasnie taki dobry jest. No ale jak kobieta jest inteligentna to wybiera dobrze i nie narzeka.

Gość gość
Moj facet gotuje

Gość gość
gość dziś Przestan leciec na dupkow to zmienisz zdanie

Gość gość
najgorsi faceci to te cio'ty i cia'py ktore robia z siebie niesamowity cud facetow , maja sie na mega porzadnych i najwspanialszych mezczyzn na swiecie, skladaja miliony obietnic a po slubie robia nic tylko narzekaja i wymagaja, w rzeczywistosci to lenie wymagajace kur domowych te rzekome "dupki" to imprezuja i lacza sie jedynie z imprezowymi laskami, gdzie jednej i drugiej osobie pasuje zycie spontaniczne bez obowiazkow, dzieci, slubu tylko zabawa na okroglo, kto jak lubi gorzej z reszta facetow, gorzej z przecietnymi facetami do zakladania rodziny kobiety biora tych uwazjacych sie za dobrych mezow i ojcow, ktorzy w rzeczywistosci nic nie robia w domu, maja sie na cud swiata i cud mezczyn, a w rzeczywosci nie ma z nich zadnego pozytku kazdy facet jest leniem najgorsze lenie i pasozyty to pantofle , ciapowaci faceci, domatorzy, z tym szrotem kobiety maja najwieksza meczarnie

Gość gość
gość dziś gość dziś Przestan leciec na dupkow to zmienisz zdanie x zamknij morde dupku

Gość gość
gość dziś Wiekszosc z was polecialo na dupkow i wypisuje jakies glupoty o zlym traktowaniu przez mezczyzne. Robienie z siebie ofiary szczegolnie w Polsce nie wypali bo kobiety w Polsce sa silne a ofiarami sa dzis mezczyzni x wiekszosc z was leci na modelki i potem obraza przecietne kobiety robia z siebie ofiary losu

Gość gość
Jakbys była taka inteligentna kretynko, to wiedzialabys, ze to jaki jest partner nie zalezy od nas. Moze jak Twoj cię kiedyś pobije albo zostawi to bedziesz plakala rzewnie, ze byłaś taka naiwna jak teraz i obrazalas inne kobiety. Wolę być sama i już. Radzę sobie świetnie. Nie potrzebuję być uwiazana i skazana na faceta.

Gość gość
Jeszcze trochę i będzie chodzić na spacerki,do mamusi na obiadki z yorkiem na smyczy i wibratotem w torbie.Faceci owszem przelecą i kopną zdzirę w zad. Nie chcą się żenić bo to nie towar na żony ha ha ha

Gość gość
Ja zakochalam sie w zonatym, to jak mam miec faceta w domu? Zadnego zamiennika nie chcę :(

Gość gość
touching

Gość gość
wczoraj Babsko w domu to jak wrzód na duupie,lepiej być samemu niż z byle kim.

Gość gość
13.49 największy wrzód na d...e to facet w domu, leniwy, roszczeniowy, balaganiarz oczekujący sprzataczki i kucharki noi dz...i w nocy. Samej najlepiej się mieszka, to wolność, spokoj i swoboda a z facetem nigdy tak nie ma.

Gość gość
To ja wam współczuję Mój zrobi mi śniadanie, upoluje, zrobi weki i kiełbasy. Wspiera mnie i mobilizuje Ogarnia wszystko związane z administracją. Kocha i szanuje. Myślę że większość kobiet robi błąd wybierając partnera życiowego. Fakt, większość mężczyzn jest wychowanych dokładnie tak jak opisujecie Ale można wybrać inaczej.

Gość gość
Moj mnie pieknie wykochal,przyniosl sniadanko do lozka,pojechal do pracy,a ja sobie klikam,bo wroci po 18-ej. Nie narzekam.

Gość gość
Wychowuję dwóch chłopców,nastolatkowie,staram się im wpajać że kobieta to ktoś komu należy oddać szacunek a żona to ktoś kto zasługuje na dużo więcej,miłość,wierność. Staram się by ukończyli dobre szkoły i chcę im dać dobry start materialny,stać nas na to.Ale jak przeczytałam ten wpis to włos się zjeżył i mówię wprost,gdybym usłyszala od partnerki mojego dziecka że jest dla niej parobkiem dostałaby osobiście w "twarz" czyt.ryj.Bo ktoś taki jak ty nie ma twarzy,to ktoś kto zasługuje na patologię(meliniarza) z pewnością nie na mężczyznę.

Gość gość
17:10 widzisz, starasz sie, wpajasz, beda sie dlugo tak zachowywac, a szansa, ze trafia na dziewczyne/kobiete, ktora bedzie umiala to docenic jest... mizerna, bardzo mizerna. chcesz dobrze, ale na dluzsza mete skrzywdzisz swoich synow, babsztyle beda wykorzystywac ich dobre checi i szacunek, brak realnego zachowania. naucz ich wiecej egoizmu, zeby nie byli pozniej wysmiewani w towarzystwie od frajerow, peezd i pantoflarzy.

Gość gość
dziś tygrysku! Ja nie gryze mruk.

Gość NÓW_ZNÓW
marawstala wczoraj Ugotuje, posprzata, upierze, pójdzie na zakupy, umyje okna, uprasuje zasłony, powiesi firanki... Oj długo by można wymieniać : ) Znasz takiego, do tego młodego i przystojnego?

Gość gość
dziś Tu nie chodzi o to by byli egoistyczni,tu chodzi o to by w razie potrzeby umieli przyłożyć bez pyski śladu nie zrobili.

Gość gość
[17:25 ha ha ha nie trafi na taką bo takich nie ma,same szmaty i tak je należy traktowć, z buta

Gość gość
Bo nie ma idealu.. moj pierwszy maz- d**ek nad dupkami, samiec ktory mysli tylko o sobie, za to swietny w lozku..zostawilam dupka i znalazlam faceta o ktorym myslalam ze jest idealem (czyli odwrotnosc mojego bylego..) przynosi duza kase do domu I lubi jak wydaje na drogie szmaty i ladnie wygladam. Przynosi kwiaty bez okazji I caluje i przytula jak tylko moze. Nie pomaga w sprzataniu, ale placi za sprzataczje bo moje raczki za delikatne. Sam gotuje, zamawia gotowe zarcie albo idziemy do restauracji. Czasem zartuje ze moja praca jest dobrze wygladac:) .. I kiepski w lozku.. jak rozwiode sie po raz kolejny to juz nigdy nie wyjde za maz..

Gość gość
gość 2018.08.26 Jakbys była taka inteligentna kretynko, to wiedzialabys, ze to jaki jest partner nie zalezy od nas X Nie od was a od kogo? Od ksiedza? Wez sie dziewczyno nie kompromituj! Moze matka tobie meza wybierala? Sory nie te czasy. Teraz same wybieramy sobie mezow i jesli sa takie problemy to wina jest nasza bo zle wybralysmy. Przestan sie nad soba uzalac. Tylko badz odpowiedzialna za swoje wybory.

Gość gość
To rób jak większość kobiet na świecie. Ciągnij kasę od drugiego męża a wypinaj się pierwszemu. Nawet jak wpadniesz to frajer wychowa

Gość gość
Kiedys by wychowal dzis coraz czesciej kobiety dopada odpowiedzialnosc i zostaja same z niczym

Gość gość
A idź z tym tematem, jak to przeczytałem myślałem, że chodzi o "posiadania pieca w domu"

Gość Mój wymarzony facet
1. Lubi moją mamusię 2. Z moim tatusiem wszystko naprawiają 3. Uwielbia rozmawiać z moją siostrą 4. Mój brat jest jego najlepszym kumplem 5. Moje dziecko z innym jest dla niego całym światem.

Gość gość
Mój wymarzony facet dziś [04:30 Prosty sposob na zostanie stara panna

Gość Mój wymarzony facet
A jak się taki znajdzie? Brać?

Gość gość
1Kocha dzieci i potrafi się nimi zająć 2 codziennie rano robi mi kawę 3 utrzymuje dom i płaci sprzataczce 4 ostatnio kiedy zaczęło mi szwankowac auto kupił mi nowe 5 zawsze mogę go wykorzystać seksualnie nie miga się