Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ofiarą przemocy

Polecane posty

Gość gość

Parę lat temu zostawiłam swojego męża dla innego faceta (z perspektywy czasu myślę że to był błąd) mam z nim swoje dzieci miesiąc o trzecie z obecnym partnerem , malutki ma 6tyg. Wydaje mi się zw jestem ofiarą przemocy bardzo długo już to trwa. Jest chorobliwie zazdrosny pijany mówi mi żebym w********ala do i wymienia jakiegoś kolegę wyzywa że jestem szmata i wiele wiele , zabiera telefon i klucz od domu. Potrafi przy dzieciach to mówić. Wstydzę się wezwać policję bo to mój błąd ja tak wybrałam . Dodam że nie pracuje bo tysiące powodów A tak ogólnie nie ma pracy bo nie szuka. Zostawia mnie sama w domu z dziećmi wraca w nocy i św awanturę co ja robilam kto był i gdzie ja byłam przez ten czas. Mam już tego dość Przychodzi później jak wytrzeźwieje przeprasza A ja mam miękkie serce i dużo w swoim życiu przeżyłam. Mój ojciec bil matkę, która już nie żyje . Dodam jestem młoda dziewczyna i przed poznaniem jego atrakcyjną lubiłam swoje ciało i twarz , dziś patrząc w lustro myślę że jestem brzydka. Jak mogę sobie pomóc? Czy tylko policja mi pomoże? Dodam jeszcze że ostatnio mnie obrażał az się rozplakalam i później mówił wódka płacze kiedy nic nie piłam, jestem dobra matką dbam o dzieci A on buntuje mnie i później NAGRYWA jak już nie wytrzymuje i zacznę krzyczeć bądź płakać jak mówię że zadzwonię na policję to twierdzi przecież noc Ci nie robię daj spokój idiotka co Ty wymyślasz zdarza się że mówi jeśli zadzwonię to pokozaze moje zdjęcia które kiedyś tam zrobił w bieliźnie.

Gość gość
Albo dobry kolega przyjaciel telefon spuści mu manto, jak nie masz to Policja.

Gość gość
Autorko,nie szanujesz siebie.Nigdy nie pozwoliłabym znęcać się nade mną.Zadzwoń na Policję.Gromadż dowody,nagrywaj .Piszesz,że wiele przeszłaś,więc może czas najwyższy powiedzieć STOP>Działaj.Masz małe dziecko,tym bardziej zadbaj o nie ,jemu potrzebny jest spokój.Zostaw psychola/nie zmieni się/ i szukaj innego domu.