Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuuuuuuuu

ja jutro ide do pracy a pasożyty będą leżeć do góry brzuchami !

Polecane posty

Gość wkuuuuuuuu

Mam 20 lat Tracę czas i zdrowię zarabiając 1500 zł a pasozyt który urodził dwoje dzieci (i na tym jej praca się skończyła) będzie popijala kawke, oglądala tv , wyzywała nastoletnie dzieci........też dostanie tyle samo kasy. Bedę te jej dzieci namawiać na wyjazd z tego kraju gdzie do władzy dostali sie nieodpowiedni ludzie.

Gość gość
mowie tu o mojej sąsiadce - 43 letniej idiotce ktora nigdy nie pracowala, nie ma nawet prawka bo to głąb. Mąż zarabia mało wiec nalezy sie jej na dwoje dzieci (14, 15 lat) Zamiast zarobic na dzieci, zeby mialy lepiej to siedzi próżniak w domu. Ten jej mąz to kretyn ma na 3 dzieci do utrzymania

Gość gość
To sa wyborcy pisiorkow a Tu rusz do urny debilko bo zaraz cos takiego wymyala ze trzeba bedzie patola sprzatac w domu itp.

Gość gość
chodze na wybory debilu ;) glosowałam nie na pis ! sadze ze teraz wiecej ludzi pojdzie na wybory nawet ci którzy nigdy nie chodzili to pojdą! Koniec z patolami i utrzymywaniem ich. Niz z nich nie ma! tylko generuja koszta.pasożyty!!! Ty haruj, trać zdrowie a obiboki sie smieja.

Gość gość
Bardzo żałuje, że nigdy nie chodzę na wybory bo to co się dzieje u nas w kraju to tragedia. Dajemy rządzić prostakom i nierobom.

Gość gość
zmień se robotę na lepiej płatną a nie korfa zazdroscisz patoli jakby było czego i czemu ją od głabów wyzywasz ona siedzi i pierdzi w stolek a ty zapiertalasz za psie pieniądze i kto tu jest większym głąbem

Gość gość
Ja zarabiam do 1500 siedząc w domu :p

Gość gość
Na kogo będziesz głosowała autorko?