Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wam też jest żal ludzi którzy z nudów zakładają głupie tematu na kafe

Polecane posty

Gość gość

Jak bardzo nudne i smutne musi być ich życie ze w niedzielne popołudnie chce im się zakładać kilkanascie głupich tematów. I jak muszą się czuć ich rodzice gdy sobie pomyślą ile Energi czasu i pieniędzy wydali na takiego glomba

Gość gość
To prawda ale z drugiej strony takie tempe dzidy są potrzebne żeby normalni ludzie docenili to co mają. To że mają z kim spędzić wolny czas kuwdy można się pośmiać porozmawiać

Gość gość
Tez założyłaś głupi temat. Zal mi Cię

Gość gość
Nie nie jest żal każdy jest kowalem swojego losu. Żeby mieć rodzinę trzeba dać coś z siebie a widać nie którzy wolą popisać głupoty na kafe lub kogoś wyrwać i juz im lepuej

Gość gość
to po prostu rodzaj rozrywki, dla beki, choc z gatunku guilty pleasure

Gość gość
Ja wiem czy żal? Poprostu idioci byli są i będą. Żal to może być chorych dzieci a nie ktoś kto zamiast ruszyć tyle siedzi i pisze głupoty.

Gość gość
człowiek wie, że to poje8@ne, ale to robi ;p

Gość gość
Haha, ciebie w takim razie tez zal.

Gość gość
Jest różnica gdy ktoś chce pogadać czy coś doradzić wyrazić opinie a gdy ktoś zakłada kupę tematów bez sensu.....normalnej osobie zwyczajnie byłoby szkoda czasu

Gość gość
Tak, żal mi ciebie :classic_cool:

Gość useless
k*****, nie oceniajcie, bo są za ludzmi stoją różna historie, w różnych miejscach żyją, różnie życie się ułożyło, itp. (to już discuss na inny wątek), czasem w niedzielę nie ma co robić, pogoda taka sobie, mieszkasz w wypiździ*wie, gdzie nie ma gdzie pójść, ludzi tych samych masz dość, ile możesz oglądac tv, albo czytać książek, rodziny mieć nie chcesz, dzieci zwłaszcza małych nie lubisz,etc na na kafe, czy inne znane fora czy twitter zagląda różny przekrój społeczeństwa, nawet jako gullty pleasure

Gość gość
Żal mi ciebie, autorko, bo też założyłaś bezsensowny temat tak więc niczym nie rozniezz się od tych, o których piszesz.

Gość gość
15'15 tĘpe nie mylic z tempem (np. życia)

Gość gość
Autorko, a ty myślisz, ze matka z ojcem sprawdzają czy ich dorosłe dziecko założyło jakieś prowo na kafe? Ty normalna jesteś? I tak nawiasem - pisząc "glomba" chodziło ci o głąba? Jeśli tak, to współczuję twoim rodzicom, że wychowali głąba ortograficznego. A jeśli chodzi o twoje pytanie, to nie, nie jest mi żal takich ludzi, mam to gdzieś i nie rozmyślam nad ich losem. Mało tego, jeśli fajne prowo, to chętnie biorę w nim udział, a jeśli ujowe, to pouczam aby się podszkoliła w pisaniu prowokacji