Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrawałem laskę 10 na 10 a tęsknie za tą brzydką

Polecane posty

Gość gość
Nie wracaj do brzydkiej, była super w łóżku, pewnie mini, szpilki fulpakiet... Potem tak jak ty miałem 10/10 nie powiem że daremna ale gorsza w te klocki od poprzedniej, brakowało mi tego sexu i też kumpelskich relacji, tak wyszło że do niej wróciłem, super jak dawniej, potem ślub, dziecko. I nagle całkowita zmiana, ma czego chciała, już nie musi się się stroić, być sexy, kumpelskie relacje też gdzieś zniknęły. Sex raz w miesiącu po pijanemu i na sztukę, bo po prostu jak na nią patrzę to mi się odechciewa, gdybym był z ładną to bym choć na ciało się ponapalał nawet jak by leżała jak Kłoda.

Gość gość
Ładna jak dobrze daje to znaczy że to lubi, mogła by mieć faceta bez sztuczek w łóżku. Brzydka musi czymś cię zatrzymać, robi wszystko by się przypodobać, i nie tylko o sex chodzi, piwko wypije, mecz pooglądać itd wszystko to znika po ślubie a po dziecku to już całkowicie

Gość gość
isreelii

Ja miałem prześliczną laskę jak byłem młody, niestety długo ze mną nie wytrzymała, nie dawała się też namówić na lody i anal, a w końcu rzucia mnie z obrzydzeniem, a teraz mam młodą brzydulkę zobwisłym biustem, krzywymi nóżkam i wielkim żydowskim nochalem, ale ma kasę i mnie finansowo utrzyma, nie zginę.