Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najszybszy w mieście

Polecane posty

Gość gość
tam też nic specjalnego

Gość gość
Skoro tak to musi być prawda 🖐️

Przyjaciel zrobił to źle. Zresztą ciągle nawala. Teraz ma patronat Bó, dlatego nie będę się w złości rozwijał. A pochwalę Najszybszego, bo jet tylko jedno miasto, w którym poczujecie się jak w mieście. Tak będziemy się rozpoznawać. ;) A dopiero później, po szalikach, bo idzie zimno. Oby nie kolejnej wojny światowej.

Nowy w mieście uważaj sobie, bo zamienię cię w kamień. Cześć.

Nie chcę być kamieniem Bó, dlatego będę uważał, ale na wszelki wypadek załóż babcine gacie, bo nie będzie gorąco, co zawieje lodowatym chłodem. Nie wchodźmy sztucznie sobie w drogę Bó. Ostro z Przyjacielem poszłaś w tango. Trochę jestem zazdrosny ;)

Bardzo jesteś zazdrosny od 2009 Nowy w mieście. ;) Połóż łaty na dziury i wchodź mi na drogę, tylko nie na głowę. Ty jesteś przyzwoity i wyłudzacz jpg. Jesteś moim ojcem chrzcicielem, pamiętaj! Cześć Kusza.:)

Jak to co Kuszełe. Kryzys wieku średniego. Wydaje ci się że wszystko możesz a gọ́wno możesz. Dobiję do czterdziestu czterech i się zmieni. Przeżyłem trzydzieści trzy... nieważne ;) Cieszę się że jesteście. Ty i Bó. Zawsze raźniej. :) 🖐️

Gość gość
Przeproś mary za udawanie młodego faceta Bó.

Kaliber 44? Nowy w mieście a cóż ja ci mogę odpowiedzieć na temat kryzysów. Wiesz jak jest. ;] Powiem ci, że ja kryzys przechodziłam brutalnie i bez skrupułów, złapał mnie za włosy i zrobił robotę. Teraz jestem jak Nowa... ;) U ciebie też tak będzie, tylko trzymaj się w pionie i nie odchodź za daleko. ;] Ja też się cieszę Nowy w mieście. :)

Kusza a daj mi żyć kobieto z pytaniami o obciągi. Temat uważam za nieaktualny już. Oczywiście nie z byle powodów. Ej Kusza, dobrze ci tam życie biegnie? :)

Gość gość

Gość gość
bó co sobie myślałaś udając 20 - latkę ? myślałaś, że dla Krzysia liczy się wnętrze ? :D

Gość gość
Prawdopodobnie wtedy niewiele myślała i w tym problem.

Błędny ja? Jeśli mnie o to pytasz to powiem ci, że wyzdrowiałam. :)

Gość gość

Bycie zazdrosnym nie jest tu zabronione Bó. No nie opowiadaj że pamiętasz ten pierwszy raz. Te kobiety :) Ja dopiero później dowiedziałem się że przepisać Ciebie to będzie sztuka sama w sobie. Dlatego porzuciłem studia nad inżynierią społeczną i wyjechałem w Bieszczady.

Kusza ano. Lubisz namieszać, a ja lubię oddzielać i na tory właściwe to zmieszane. ;) Żeby się nie ulało i na zdrowie wyszło wszystkim. ;] Muszę chwilowo się oddalić, kłaniam się do podłogi. Cześć. :)

Błędny opowiem ci ale nie w tej chwili, to długie jest. :)

Gość gość

Nowy w mieście zazdrość nie jest zabroniona, jasne! Ale szpiclowanie już tak. Szpiegujesz mnie . :( Ogarnij się. Co to znaczy przepisać? Urobić czy o co ci się rozchodzi? A więc?

Ja mam ręce które leczą :D A może to palce:) nie pamiętam. Ponoć nic już nie boli czy jakoś tak :D

Gość gość
Gość odpuść. To trollisko nie ma żadnego poczucia wstydu ani własnej psychozy jak i całe to zgniłe towarzystwo wzajemnej adoracji, wiec jak ma kogos przepraszac za swoje odpały.

Błędny pamiętasz na na innym dziale o czymś rozmawialiśmy? A jeśli pamiętasz do ja do tego wrócę. Z tym, że nie tutaj. :)