Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rehabilitacja Kraków

Polecane posty

Gość gość

Szukam sprawdzonego ośrodka rehabilitacyjnego w Krakowie. Który możecie polecić?

Gość gość
Ja z moją nogą chodzę do Rehaorthopedica. Mają tam nowoczesny sprzęt dzięki któremu rehabilitacja przebiega bardzo sprawnie i skutecznie. Jestem zadowolony z wyboru gabinetu i nap ewno jeszcze komuś ich polecę.

Gość minokkis
chodziłam na zabiegi na Pwiną do G&R - gabinet dobrze wyposażony, rehabilitanci mają doświadczenie i potrafią postawić na nogi :)

Gość repikko
ja mam sprawdzony gabinet na Piwnej G&R - mają dobrze wyposażony gabinet, zabiegi przynoszą ulgę, ból minął w odcinku szyjnym po zabiegach

Gość gość
Bardzą dobrą klinka z zabiegów rehabilitacyjnych jest Rehaorthopedica w Krakowie. Ja bardzo sobie ich chwalę za super organizację zabiegów, i bardzo dobra kadrę specjalistów, mi bardzo pomogli po złamaniu nogi. Spawnośc fizyczna po zabiegach wróciła taka jak przed złamanie.

Gość gośćwaldis
chodziłam na zabiegi do Piwną w Krakowie do G&R i zabiegi pomogły mi w powrocie do zdrowia. Trafiłam do nich po wypadku, miałam problemy z chodzeniem a teraz jest znaczna poprawa.

Gość Beata

Jestem osobą już po 50 i jak się złamie nogę to bardzo długo się do siebie dochodzi. Ale na szczęście znalazłam świetne miejsce w Krakowie Rehaorthopedica gdzie pomogli mi w rehabilitacji i bardzo szybko powróciłam do zdrowia i sprawności fizycznej.

Gość lexi

Beata spróbuj też gabinety G&R w Krakowie. Ja tam chodziłam na zabiegi jak ból pleców nie odpuszczał i naprwdę postawili mnie na nogi, mają super wyposażone gabinety 

Gość metsa

ja chodziłam na zabiegi też do G&R, i nie czekałam w kolejce, więc mogłam szybko rozpocząć zabiegi. Po serii zabiegów od razu poczułam różnicę, po bólu nie ma ani śladu 

Gość Barris

ja się rehabilitowałam w Reha Expert i doskonale mi pomogli. Szczerze mówiąc cieszę się ze trafiłam do nich, pomogli mi i dzięki temu spokojnie już mogę ruszać barkiem. 

Gość efemka88

W RehaExpert moja babcia miała rehabilitacje po udarze. To, ze szybko stanęła na nogi zawdzięczam tamtejszym specjalistom.

Gabinetów jest wiele, niestety ale ciągle jest duży problem z dostaniem się do gabinetu na fundusz. Jest długi czas oczekiwania, jak również nie mają wszystkich zabiegów ( jak na przykład zabiegów wodnych). 

Moja mama regularnie chodzi na rehabilitację bo ma problem z barkiem. Na fundusz jednak stosunkowo rzadko.  Woli chodzić prywatnie z uwagi na lepsza opiekę. W Krakowie chwali sobie ten gabinet:

http://rehaorthopedica.pl/