Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa z piekła rodem

Polecane posty

Gość gość

Za 9 miesięcy biorę ślub a moja przyszła teściowa i szwagierka są po prostu toksyczne... Mój narzeczony wychował się bez ojca, on i jego siostra mają różnych ojców których nigdy nie poznali. Ogólnie jego rodzina była całe życie skłócona, codzienne awantury i szarpaniny to była norma. Przez to wszystko mój facet miał problemy z alkoholem. Przestał pić nałogowo dopiero kiedy wyprowadził sie od swojej matki, już ponad pół roku się leczy i wychodzi z życiowego dołka jaki zgotowała mu mamusia. Nie raz przy mnie wyzywała go i krzyczała że żałuje że go urodziła. Przez nią mój narzeczony nie ma żadnego kontaktu ze swoją rodziną bo ona jest ze wszystkimi pokłócona od wielu lat. I teraz problem zaczyna się w tym, że jego matka ciągle wpędza go w poczucie winy. Że ona i jego siostra są bardzo chore (problemy z nerkami) i on powinien wrócić do nich i je utrzymywać. A w momencie kiedy powiedział im, że zamierzamy wziąć ślub obie zaczęły się z nami kłócić. Bo uważają że odciągam go od rodziny. Nie wiem już co mam robić, bo mój narzeczony bardzo przeżywa całą sytuację, to że jego jedyna rodzina czyli matka i siostra nie mają zamiaru przyjść na ślub. A ja boję się je zaprosić bo mogą nam bardzo zepsuć ten dzień...

Gość gość
Ja mam wspaniala tesciowa od 30 lat mieszkamy z zona 7 tesciowej w domu zona jest bardzo zapracowana wiec to tesciowa wozi mnie autem bo ja nie prowadze tesciowa bardzo lubi jezdzic ilubi jak ja komplementuje ze jest swietnym kierowca uwielbiam jej wysoki wzrost jes wyzsza o glowe tesciowa kocha skorzane spodnie marynarki plaszcze lubi mnie przytulic i pyta czy lubie skore i mowi zebym sobie poglaskal skorke ona to bardzo lubi i ja uwielbiam moja tesciowa jest wysoka dystyngowana 70 latka kiedy idziemy razem i jes wyzsza o glowe w skorze to wielu mlodych mezczyzn oglada sie z podziwem