Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numiah

seks byl super a on odszedl

Polecane posty

Gość numiah

ode mnie misl wszystko super -wsparcie, seks kiedy i jaki chcial. odchodzac powiedzial ze seks byl fajny ale co z tego. nie rozumiem go.

Gość kapliczka
zblizenie nie bylo wzajemne bo nikt nic nie wie

Gość gość
Jestes kobieta tylko do seksu a to twoja wina a mezczyzna poszuka porzadnej na zone

Gość gość
Bzdura, ja jestem porządna, a faceci mnie olewaja jak po 3 spotkaniu nie chce sie zgodzic na pocalunek choćby. Zaklamani jesteście i tyle.

Gość gość
Seks jest wazny, ale to nie wszystko. Zeby relacja przetrwala dluzej jest potrzebna czesto jakas fascynacja i iskrzenie bo fajny seks to mozna miec z wieloma kobietami

Gość gość
I tu nie chodzi nawet o bycie porządną, czy jest seks czy nie to wazna jest ta iskra na poczatku i pozniej, kiedy jej nie ma to relacja dlugo nie przetrwa

Gość gość
co za bzdura.wszystko ma sie krecic wokol tego czego akurat on chce. wiec akurat ten lubi mocno seks i tu musi mu byc dopasowane a potem nagle mu wchodzi faza ze kobieta (ta sama) ma przestac miec temperament a byc dziarska robotnica co ogarnie chate i jego.

Gość gość
08:07- tak, ale oprocz seksu musi czuc jakas fascynacja ta kobieta, bo sam swietny seks to moze miec z wieloma. Nie mowie nawt od razu zauroczenie czy milosc, ale fascynacja jej osoba powinna byc, inaczej stanie sie kolejna laska do odhaczenia

Gość gość
Dobry seks może mieć z wieloma :O Faceci to jednak są ohydni i nie zasługują na miłość kobiety :O paskudne świnie :O