Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama ma 60 lat i wazy tylko 50 kilo na 160 cm wzrostu...jest zalamana

Polecane posty

Gość gość

Bo nie może przytyc ..

Gość gość
bedzie zyla 130 lat sloneczno ksiezycowych niech je nabial

Gość gość
wolalaby 90 wazyc czy co? niech sie cieszy ze jest szczupla gruby nigdy dobrze nie wyglaa

Gość gość
Moja ma 156 i wazy 45kg. I jeszcze sie tym szczyci. Z twarzy wyglada bardzo staro. Ma 54 lata. Z tylu jak dziewczynka. No trzeba przyznac, ze nie ma cellulitu i jest zgrabna.

Gość gość
Nie pozostaje ci nic innego tylko być szczęśliwą że masz mamę która wygląda jak człowiek.

Gość gość
No przecież ma odpowiednią wagę do swojego wzrostu. Ja mam 158 i 48 kg, 35 lat.

Gość gość
To niedowaga i to dużą W takim wieku powinna wazyc 60 kilo na ten wzrost

Gość gość
gość dziś To niedowaga i to dużą W takim wieku powinna wazyc 60 kilo na ten wzrost xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jesteś nienormalna. Co ma wiek do tego? Autorko twoja matka dobrze wygląda, no chyba, ze sam jej biust wazy 5 kilo, to wtedy troch musiałaby przytyć, ale jakoś nie wydaje mi się aby tak było.

Gość gość
A tyle ma wiek do tego ze bardzo szczuple osoby wygladaja staro z twarzy.

Gość gość
gość dziś Moja ma 156 i wazy 45kg. I jeszcze sie tym szczyci. Z twarzy wyglada bardzo staro. Ma 54 lata. Z tylu jak dziewczynka. No trzeba przyznac, ze nie ma cellulitu i jest zgrabna. x To odpowiednia waga jest

Gość gość
12:29 to ma się utuczyć, bo innym nie podoba się jej stara twarz. Lecz się. A mnie się nie podobają grube, bo kg właśnie dodają im lat, więc niech schudną.

Gość gość
Przecież to waga idealna, więc o co chodzi?

Gość gość
z wiekiem tłuszcz bardzo odmładza twarz. Jak się przytyje, to niby sylwetka wygląda gorzej, ale na twarzy mozna wyglądac 5 lat młodziej albo wiecej. Chodzi oczywiscie o osoby wiekowe, np. koło 40 i pózniej. Ja mam 40 lat i mi daja 30, ale mam nadwage.

Gość gość
Zawsze przy ustalaniu BMI bierze się pod uwagę wiek kobiety. Gdy ma 40 lat do wyniku BMI dodaje się 4 kilo, przy 50 latach już 6 kilo. Kobieta po 40 czy 50 nie powinna ważyć tyle co 16 latka, bo to już dla niej niezdrowa niedowaga.

Gość gość
Wiek ma bardzo duże znaczenie. O ile nastolatka ze wzrostem 160 cm z wagą 50 kg wygląda dobrze, to kobieta 50, 60 lat już niekoniecznie. Powiedzmy szczerze, człowiek w tym wieku i zbyt szczupły wygląda staro.

Gość gość
22:46 40 letnie osoby wiekowe? Skąd Ty się urwalaś? Może przez nadwagę czujesz się jak staruszka. Ja mam 38 lat, jestem szczupła i za wiekową się nie uważam.

Gość gość
hahaha ja ma m42 , waze i mierze tyle co matka autorki , tez nie uwazam sie za wiekowa :) jestem dorosla szczupla kobieta

Gość gość
Błędnie zakładacie, że po przytyciu tłuszcz odłoży się na twarzy. Moja mama jest gruba (nie bardzo ale jest), ale twarz ma bardzo szczupłą i dużo zmarszczek.

Gość gość
Ja mam 40 lat, jestem bardzo szczupła i wyglądam bardzo młodo. Nadwaga to może odmładza, ale panie po menopauzie, a to i tak chyba mit po części. Owszem są kobiety, które wyglądają na wysuszone, kojarzę takie, ale jednak starsze szczupłe zadbane panie wyglądają zazwyczaj lepiej niż grubaski.

Gość gość
Przecież grubasy tu specjalnie piszą, że bycie szczupłą postarza, bo uj ich strzela, ze 60 letnia kobieta ma lepszą figurę niż one. Swoją drogą, nie wiem kto wymyślił tę bzdurę, bo wg mnie, to własnie nadwaga dodaje lat. Przykład pierwszy z brzegu - w tym miesiącu przyszła do mnie do pracy kobieta i byłam pewna, ze ma na oko 30 lat, a ona tylko 21. No ale chyba 120 kg żywej wagi. Koszmar. Na wyglad cery mają także wpływ, papierosy, alkohol i inne grzeszki, także i te żywieniowe.

Gość gość
Chocbys sie zesrałą, to 60 letnia , chuda kobieta nie bedzie miec lepszej figury od 30 latki :) Po porodach, ze skora która straciła jedrnośc, wisi tu czy tam, z zyłami na wierzchu, przysuszona i ze zmarszczkami juz nie tylko mimicznymi..Z biustem obwisłym, z pochylonymi plecami i wystającym nawet i zapadnietym brzuchem.. Ale to nic, jest git,bo wazy 50 kg !! :D

Gość gość
15:45 a jak utyje, to, to wszystko nagle zniknie?

Gość gość
ja jestem szczupła bo waże tylko 48 kg. I uważam, że kobieta 50, 60letnia lepirj wygląda mając 5 kg a nawet trochę więcej nadwagi niż tyle samo niedowagi. Nie popadajcie w skrajność bo piszemy tu o lekkiej nadwadze a nie o chorobliwej otyłości, bo wy zaraz porównujecie 50 kg z 130 kg, tak jakby innej wagi nie było.

Gość gość
60-letnie kobiety wcale nie są takie stare. Bez przesady. Ja właśnie znam sporo szczupłych starszych kobiet 60+. Typ wykształcona intelektualistka, lekarka, pracownica naukowa etc. Panie te prezentują się szykownie, elegancko i z klasą. Gruba kobieta z twarzą jak księżyc w pełni tego po prostu nie ma. Wiadomo, że szczupła 60-latka czy 70-latka nie ma ciała 30-tki, ale tak czy siak prezentuje się lepiej niż gruba rówieśnica. Moja koleżanka przez tuszę już w wieku 16 lat wyglądała jak matka trójki dzieci. Po co się oszukiwać..

Gość gość
Znowu wymyślać ie. Nie chodzi o to, że kobieta po 50 ma być gruba. Chodzi o to, że w takim wieku jak waży o te 5 czy 6 kilo więcej niż 16 latka o tym samym wzroście, to tylko wygląda korzystniej. Nie porownywujemy 6 kilo więcej, do wagi 130 kg.

Gość gość
Matka autorki to niska kobieta. Typowa 16-latka przy tym wzroście, to waży 40 kg, więc porównania z d.. Zbędny tłuszcz nikogo nie zdobi, a na twarzy to się odkłada w ostatniej kolejności..

Gość gość
a to ma wiek do wagi, że jak widzę starsze panie takie zasuszone to mnie na rzygi bierze, takie sa okropne takie chude stare suuki, ,soory nie chce nikogo obrżac ale ja i znajome tak uważamy, starszej pani nawet pasuje z 5 kg wiecej niz taka chudaośc, twarz mają wtedy okropne,

Gość gość
18:55 dokładnie, i idę o zakład, ze nawet jeśli przytyje 5 kg, to na twarzy nic się nie zmieni. I w tym wieku zmarszczki są bez względu na to ile kto waży

Gość gość
18.55 40 kilo przy 160 cm wzrostu?? Chyba anorektyczna 16 latka tyle waży. Ja mam wzrost 158cm i mając 16 lat wage 48 kg wyglądałam jak patyk. Więc nie wyobrażam sobie 16 latki wzrostu 160 cm i 40 kilo. To już jakąś straszna anoreksja.

Gość gość
Typowa 16-latka przy tym wzroście, to waży 40 kg Xxx Chyba jakaś anorektyczna nastolatka. Ja mam 158 cm wzrostu i mając 16 lat ważyłam 48 kilo i wyglądałam jak patyk. Więc nie wyobrażam sobie 16 latki o wzroście 160 cm z waga 40 kg. To na pewno nie jest typowa nastolatka.