Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam rację że faceci którzy gadają dużo o seksie

Polecane posty

Gość gość

to takim chodzi tylko o jedno? A nawet jak o coś więcej to tacy traktują seks jak jedzenie i łatwo zdradzą? Jeden mi powiedział ze nie jestem dojrzała bo nie chce z nim gadać oblesnych rzeczy o sekaie

Gość gość
Zrobiłaś okrutną krzywdę, pan chciał uruchomić wyobraźnię i się pobawić, choćby później sam w domu a Ty odmówiłaś mu inspiracji.

Gość gość
Ty niedojrzała a ja podobno zbyt nieśmiała i zakompleksiona :D

Gość gość
nie masz racji

Gość gość
Ja np nie bo nie myślę fiutem

Gość gość
Jesteś pedaułem? Ty ze swoim chłopakiem w ogóle o seksie nie rozmawiacie, czy jak dziewczyny tylko pragniecie żeby ten drugi was wziął?

Gość gość
Powiem szczerze że gdyby facet gadał mi tylko o seksie to strollowałabym go tak jak oni to robią. Przespałabym się z nim i nie chciała nic więcej :D skoro ma do zaoferowania tylko seks

Gość gość
17:50 Aaa czyli w zemście dałabyś mu dokładnie to o co mu chodziło :D Tak, to wielka kara :D

Gość gość
bo ten facet gada tylko o seksie a twierdzi ze nie chodzi mu tylko o pieprzenie tylko o miłość ale tego nie widać. To wzięłabym to co oferuje i go zostawiła :D ciekawe jaka byłaby reakcja faceta gdzie kobieta postapiła jak typowy facet myślicie z głowilby się nad tym pół dnia?

Gość gość
17:54 Aż pół dnia? Wątpię. Pomyślałby że w zyciu tak mało nie musiał się starać o darmowy seks :) Każdy piep/rzy o miłości bo kobiety najczęściej to chcą usłyszeć. Niektórym naprawdę o to chodzi gdyż są samotni ale Ci zazwyczaj starają się do siebie nie zniechęcać na wstępie i bardziej się starają. A już na pewno nie wyzywaja od niedojrzałych bo nie dostali czego chcieli.. Chyba mało rozmawiasz z facetami bo Twój plan zemsty jest do bani.

Gość gość
a może facet chce i seksu ale związku tez?

Gość gość
Nie idź z nim do łóżka, tylko obciągnij mu za karę, to by była lepsza kara :-)

Gość gość
...i zjedz mu nasienie, to się na pewno popłacze ;-)

Gość gość
Pytam serio, ale jak ja bym nic więcej nie chciała od faceta to przecież przespać się z nim moge

Gość gość
Rypiesz się z byle kim? :-O

Gość gość
jeśli facetowi chodzi o seks to kobiecie chyba tez można? kobieta nie może lubić seksu?

Gość gość
Twoje życie Twoja sprawa, tylko potem nie płacz na forum że dałaś bo chciałaś a jednak nieszczęśliwie się zakochałaś (nie istnieje coś takiego jak seks bez zobowiązań, tworzy się więź a za to zawsze sie płaci)

Gość gość
Jakoś są ludzie którzy potrafią niezobowiazująco spać z innymi szczególnie faceci a jak to facet się zakocha po seksie a nie ja? Skoro seks prowadzi do zakochania to skąd rady ze facet chce tylko seksu?

Gość gość
18.26 Jest pewna różnica u płci, faceci potrafią oddzielać seks od uczuć a u kobiet raczej się tego nie spotyka, to u kobiet przeważa budowanie więzi a u mężczyzn zaś moze występować sama redukcja napięcia, stad to często kobiety płaczą bo się zakochały a nic więcej nie miało byc a facet nie odwzajemnia, nie zaprosił więcej itp.

Gość gość
A jak się nie zakocham?

Gość gość
"ciekawe jaka byłaby reakcja faceta gdzie kobieta postapiła jak typowy facet myślicie z głowilby się nad tym pół dnia?" x Eee, ja to bym zrobiła po damsku :P powoli podkręcalabym napięcie, dawałabym nadzieję, że seks będzie. W końcu po pewnym czasie, doprowadziłabym do sytuacji lozkowej lub prawie lozkowej. A na końcu by mi się odwidzialo i powiedziałabym stop i nara :D A nie nasladowalabym zachowań facetów, ryzykując ciążę i choroby.

Gość gość
Mi się wydaje ze faceci nie różnią się tak bardzo od kobiet i zakochany facet nie będzie chciał spać z innymi. Jeśli tak by było ze facet kocha kobietę a śpi z inną bo rozładowuje tylko napięcie to dla mnie obrzydliwa rasa

Gość gość
ile wy k***a macie lat, 12

Gość gość
ile ludzi chyba tyle opinii