Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

praca przez internet, bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy kojarzy ktos innowacyjny marketing ? trzeba tam za艂o偶y膰 sobie pare kont bankowych, a dalej to nie wiem... zarobi艂 kto艣 co艣 w ten spos贸b ? bardzo prosze o rady / opinie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To proste zarabiaj膮 na poleceniu kont bankowych. Ty za艂o偶ysz 3 oni maj膮 150-300zl. A dalej pewnie b臋dzie 偶eby艣 namawiala innych na produkty bankowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha rozumiem...wiec to lipa ? lepiej nie wchodzi膰 w to ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a i oni tam niby zaznaczaj膮 偶e trzeba rozliczy膰 si臋 z us, i niby 8,5 %

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale tu nie ma w co wchodzi膰. S膮 serwisy gdzie mo偶esz si臋 zarejestrowa膰 i poleca膰 produkty bankowe. S膮 tacy co maj膮 bloga i miliony z艂otych ju偶 zarobili. Bo za jedno konto bankowe bank p艂aci 50-150zl. Szukaj program贸w partnerskich jak chcesz to robi膰 po co Ci po艣rednicy. Z domu mo偶esz robi膰 cokolwiek innego. Ja np mama sklep na allegro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 a i oni tam niby zaznaczaj膮 偶e trzeba rozliczy膰 si臋 z us, i niby 8,5 % X Nie wiem czemu 8,5% tyle to si臋 p艂aci za wynajem mieszka艅. Mo偶e to jako艣 za reklam臋 na w艂asnej stronie internetowej podchodzi. No podatki og贸lnie si臋 p艂aci jak zarabiasz rocznie powy偶ej 6600 czy teraz b臋dzie chyba 8000. I jeszcze zale偶y od dzia艂alno艣ci bo w niekt贸rych przypadkach nie p艂aci si臋 zaliczek na podatek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no okej, rozumiem 偶e lepiej si臋 w to nie pcha膰... dziekuje za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Og贸lnie to bardzo ci臋偶ko jest nam贸wi膰 kogo艣 innego na za艂o偶enie konta bankowego. Mi kiedy艣 jak by艂em g艂upim 18 kolega da艂 dwa linki do za艂o偶enia konta z jego polecenia i nie zrobi艂em tego z jego linka. Trzeba mie膰 dobr膮 stron臋, zdoby膰 zaufanie ludzi... Jak kto艣 jest ju偶 troch臋 przy kasie to nawet nie kr臋ci go np 50-150 dla niego po prostu mu si臋 nie chce. Wiem po sobie. A teraz po 30 to mnie nawet lokata 3,5% nie przekona do kuriera bo wol臋 gra膰 na gie艂dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 no okej, rozumiem 偶e lepiej si臋 w to nie pcha膰... dziekuje za pomoc usmiech.gif X Nie no zale偶y, jak masz tysi膮ce znajomych na fb to z samego fb zarobisz kilka tysi臋cy z艂otych na poleceniu od czasu do czasu konta bankowego. Jest facet co rzuci艂 prac臋 na etacie za 20tys z艂 i zacz膮艂 pisa膰 o bankach bloga teraz zarabia miliony z艂otych rocznie. Zale偶y od determinacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie strzelamy 偶e ten spos贸b to polecenie bank贸w bo mo偶e by膰 co艣 innego ale w膮tpi臋 偶eby by艂o. Cud贸w nie ma w tym internecie. Inwestycje finasowe samemu sobie, polecacie produkt贸w, sklep internetowy, YouTube i to chyba tyle co mo偶na zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiadomo tam jeszcze jaka艣 w艂asn膮 dzia艂alno艣膰 us艂ugi, w艂asny produkt te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha nie no, nie mam tysi膮ce znajomych na fb...a tak trafi艂am na t臋 oferte bo czego艣 szuka艂a, 偶eby mie膰 jakie艣 zaj臋cie, nawet pare maili wymieni艂am z takim ich "przedstawicielem okr臋gowym" 偶e tak powiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale mo偶esz mie膰 fajne zaj臋cie, za艂贸偶 sobie bloga czy kup gotowego do tego pisz co艣 tam z linkami do r贸偶nych rzeczy co masz prowizj臋. Chodzi o to, 偶e cud贸w nie ma, co nie znaczy 偶e nie mo偶na na tym dobrze zarobi膰. Nawet mo偶na poleca膰 hipy tam to s膮 prowizje i miliony dolar贸w rocznie ludzie zarabiaj膮. Tylko to wiesz takie piramidy finansowe, ludzie wplacaja po sto tysi臋cy z艂otych zysk miesi臋cznie niby jak na lokacie w rok albo lepszy a w ko艅cu to upada. To trzeba wtedy je藕dzic po 艣wiecie i by膰 nieuchwytnym naciagaczem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma nic z艂ego w polecaniu produkt贸w bankowych. To legalna uczciwa sprawa. Tylko mo偶e by膰 niewdzieczna wed艂ug mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj ja sie nie znam na takich rzeczach.. po prostu skusila mnie ta oferta..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tak w og贸le... jak膮 strone polecacie 偶eby znale藕膰 prace ? bo szczerze na tym olx co艣 ma艂o tego, a wydaje mi si臋 ze s膮 lepsze strony do szukania pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie to ok jak kto艣 poleca konta bankowe czy ksi膮偶ki? Czemu nie. Gorzej jak kto艣 poleca co艣 niepewnego jak kredyty szemranych firm albo hipy czyli piramidy finansowe m贸wi膮c 偶e to bezpiecze艅stwo. Od lat tak dzia艂a bran偶a niekt贸rych ubezpiecze艅 czy kosmetyk贸w. Po prostu mo偶e by膰 tak, 偶e napiszesz si臋 napiszesz a nikt konta nie za艂o偶y. Tak jak na allegro wystawisz sto aukcji i te偶 mo偶esz nic nie sprzeda膰. Praca przez internet bez umowy np prowadzenie komu艣 innemu sklepu internetowego bywa niewdzieczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odezwij si臋 do mnie, a pomog臋 Ci w tym!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 a tak w og贸le... jak膮 strone polecacie 偶eby znale藕膰 prace ? bo szczerze na tym olx co艣 ma艂o tego, a wydaje mi si臋 ze s膮 lepsze strony do szukania pracy X Nigdy nie szuka艂em na powa偶nie ale aplikacja pracuj na smartphone wydaje si臋 sensowna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 18.55 no ja te偶 jak na to spojrza艂am, to pomy艣la艂am 偶e polecenie kont bankowych to jest co艣 okej, dlatego tak sie tym zainteresowa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 18.56 niby jak mi pomo偶esz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 do 18.55 no ja te偶 jak na to spojrza艂am, to pomy艣la艂am 偶e polecenie kont bankowych to jest co艣 okej, dlatego tak sie tym zainteresowa艂am X Ale to jest ok :) legalne i uczciwe. Sam szukam teraz konta maklerskiego kt贸re m贸g艂bym za艂o偶y膰 ca艂kowicie przez internet bez kuriera. Gdyby艣 mi znalaz艂a najlepsze co tak mo偶na mo偶e skusil bym si臋 z linka. W tym nie ma nic z艂ego. Ja po prostu to robi艂em ju偶 i wed艂ug mnie to jest trudne zaj臋cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19.02 a wi臋c chodzi tylko o ten "innowacyjny marketing" ? 偶e ten "projekt" jest tak naprawd臋 oszustwem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znaczy trudne no to nie b臋dzie tak 偶e za艂o偶ysz bloga od zera do gucciera i zrobisz wpis jakie fajne konto bankowe i od razu zapisze si臋 sto os贸b po 60z艂. Najbardziej prawdopodobne 偶e nikt si臋 nie zapisze lub jedna. Trzeba sobie mark臋 wypracowa膰, mie膰 ludzi co lubi膮 ciebie czyta膰. Reklanowac si臋. To mo偶e po dw贸ch latach b臋dzie mo偶na zobaczy膰 jakie艣 normalne przychody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja tu nie szukam jakiego艣 pomys艂u na prac臋 przez Internet czy co艣, chcia艂am sobie co艣 tylko dorywcza zarobi膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo mam czas wolny do ko艅ca wrze艣nia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 nie nazywaj tego tak bo jeszcze cie kole艣 pozwie, to po prostu jego pomys艂, mo偶na to po prostu robi膰 samemu bez po艣rednik贸w on pewnie ma z tego p贸藕niej jaki艣 % bo nikt nie b臋dzie za darmo z kim艣 innym maili wymienia艂. A ju偶 na pewno ma na start z 280zl. Mo偶e tylko w tym jego pomys艂 na biznes. S膮 ludzie co nie wiedz膮 wi臋c w sumie 280 za informacje jak poleca膰 banki to nie jest du偶o. Mi w艂asny kolega wyskoczy艂 z 5000 za informacje jak zrobi膰 sklep komputerowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo mam czas wolny do ko艅ca wrze艣nia X Sprzedaj na allegro zb臋dne rzeczy. To najszybszy spos贸b. I najpewniejszy zaraz po pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hm tylko jak tak pomy艣l臋 to nie wiem czy mam na tyle interesuj膮ce rzeczy...ale np. ksiazki cxy cos mog膮 by膰 ? a i powiesz mi jak to w og贸le wygl膮da na allegro ? ta sprzeda偶

Udost臋pnij ten post