Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojo94

Czy trzymajcie zdjęcie swoich byłych w portfelu??

Polecane posty

Gość Wojo94

Moja akutualna dziewczyna nosi w swoim portfelu zdjęcia swoich rodziców, brata, moje i swojego byłego wszystkie razem! Rozstała się ze swoim byłym 3 lata temu, a jesteśmy razem od równego 1 roku. Przez przypadek zauważyłem jego zdjęcie jak się rozliczaliśmy. Ona twierdzi że zapomniała posprzątać portfel. Ale przez tyle czasu??? Pomocy, co o tym sądzicie? Bo ja już nie wiem co myśleć.

Gość gość
No ja noszę tylko obecnego, może nie wiedziała gdzie je położyć i trzyma nadal, to wie tylko ona.

Gość gość
bylych? serio? po co? widac nie mysli o tobie, autorze, na powaznie, skoro caly czas zyje wspomnieniami o swoim przeszlym ukochanym. mozesz byc pewny, ze jesli kiedys sie odezwie do niej to automatycznie pojdziesz w odstawke, daj sobie z ta baba spokoj.

Gość Wojo94
Z tego co się dowiedziałem, to chodziła z nim 3,5 roku i to ona z nim zerwała, bo był nierozgarniety. Jej były ma 23 lata oraz dopiero skończył 1 rok studiów, nie pracuje. Dodam że ja jestem już na 5 roku studiów i mam pracę w zawodzie, za biurkiem.

Gość gość
a teraz zalisz sie, czy chwalisz? nie nadymaj sie tak, bo przestanie w koncu na ciebie oddzialywac pole grawitacyjne.