Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu odmówić?

Polecane posty

Gość gość

Niedługo przyjedzie do mnie facet z za granicy. Jest cały nastawiony na seks, robi już aluzje i się nie może doczekać. Sęk w tym, że ostatnio nie mogliśmy sie dogadać, kłóciliśmy się, on mnie wyzywał, i teraz zwyczajnie nie mam ochoty iść z nim do łóżka, ani na żadne czułości. Jak mam mu odmówić, kiedy dojdzie co do czego? On naprawdę się cieszy... a ja nie wiem, co robić, bo z jednej strony widzę, jaki szczęśliwy, że wraca i będziemy razem, a z drugiej, czuję się skrzywdzona i wciąż rozpamiętuję jego wyzwiska... Co robić???

Gość gość
Postaraj się zaoszczędzić pieniądze nie kupując prezerwatyw i antykoncepcji. Złóż je jako ofiarę na tace w czasie najbliższej Mszy Świętej.

Gość gość
21:57 I w czym mi to niby pomoże? Poza tym, akurat nie muszę oszczędzać.

Gość gość
powiedz ze zlapalas infekcje intymna

Gość gość
gość dziś Super pomysł, dzięki!! Nawet nie pomyślałam o tym, a zastosuję :D Tylko... przed lodem nie uchroni :/

Gość gość
machnij mu szybko ręką. po takim czasie oczekiwania strzeli po miniucie. na loda to trzeba sobie zasłużyć :P

Gość gość
Głupie takie karanie brakiem seksu. Chyba że nie osiagasz satysfakcji. A powiedziałas mi że zranił cię tymi wyzwiskami? Czy przeszłaś z tym do porządku dziennego?

Gość gość
czy wam naprawde trzeba mowic takie rzeczy? :O

Gość gość
Akurat jestem kobietą :) i facetowi trzeba mówić prosto z mostu no sam się nie domyśli :)

Gość gość
sam sie nie domyśli, że wyzwiskami rani drugą osobę? o matko... dobrze ze mój jest jakiś nietypowy i wie takie rzeczy