Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SugarFree1

Czy to normalne?

Polecane posty

Sorry za kolejny temat bo tamten usunela kafeteria.Wiec mam 16 w grudniu lat jeszcze 15.I od 3/4 lat mam tak ze, czuje lekko nienawisc do kobiet w ciazy.Pamietam ze, kiedys jak byla kobieta w ciazy to pokazalam jej srodkowy palec i jezyk.A potem popchnelam sie na jedna, nic sie jej nie stalo.A od jakiegos czasu mam tak ze, zazdroszcze kobieta w ciazy.Ktore maja urodzic corki np dowiaduje sie ze jakas celebrytka, znajoma, bliska osoba jest w ciazy z corka to chce aby, stracily ciaze np poronily lub urodzily martwe dziecko i zyczac smierci ich nowo narodzonej corce max tak do 5 lat lub mniej.Kiedys cieszylam sie ze komus zmarla mala corka.I to chyba nie jednej osobie lub ze smierci kobiety w ciazy.Wiem, ze to dziwne ale, jestem kobieta.I dlatego czasem hejtuje kafeteria ludzi i celebrytow na portalach w ciazy.Czy to chore?PS nawet jak maja wiecej tych osob corki lat to im zycze smierci chyba max do 5.

Gość gość
Szkoda,że ty nie umarłas tuż po narodzeniu,jednej wariatki mniej.

Gość gość
Dziewczyna ma problem a wy ja wyzywacie

Gość gość
Ten temat też usuną i tak jesteś mocno zaburzona. Jak dobrze, że wakacje się zaraz kończą.

Gość gość
Masz poważny problem z psychiką i powinnaś się leczyć u specjalisty.

Gość AnaIny Zbawiciel
lizanie dupska

Gość gość
Miec takie zaburzenia...Wspolczuje .

Gość gość
Pomyśl, że kiedyś ty będziesz w ciąży i może urodzisz córkę, bedziesz czekać aż przyjdzie na świat i będziesz szczęśliwa... miło by ci wtedy było, jak ktoś by tak myślał o tobie i twoim dziecku jak ty teraz o innych?

Gość gość
^Własnie