Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O terapiach Jakuboski76...

Polecane posty

Gość gość

W swoich filmach Jakuboski76 mówi o jakiś terapiach. Mówi,że głównie rozmawia na tych terapiach z młodzierzą. No i jako,że jestem ciekawską osobą zainteresowałam się tymi terapiami (nie to ,że potrzebóję ;) ) no więc jest tu jakiś fan Jakuboskiego lub może jakaś osoba ktòra umie wydobyć z neta informacje na temat tych terapii. Głównie chciałabym znać odpowiedzi na poniższe pytania 1)są to terapie face to face czy internetowe. Jeśli internetowe to przez jaką drogę się odbywają, skype,facebook,e-mail? 2)terapie są darmowe? 3)Czym Jakuboski głównie zajmuje sie na tych terapiach. Chodzi mi o to z jakimi problemami można do niego przyjść. Czy można z nim gadać tylko o jednym czy o wszystkim? Z jakimi problemami przychodzą do niego głównie ludzie? 4)ile gdzieś trwa taka terapia i co jaki czas sie odbywa? 5) terspie są skuteczne? 6) jak ktoś rozmawia z Jakuboskim o tym jakie to jego rzycie jest c***jowe itp. to co takiej osobie odpowiada Jakuboski? A może ktoś brał udział w tej terapii i może mi napisać co nieco na ten temat? ;)

Gość gość
Wydaje mi się, że nie są to ''spotkania'' dla każdego.

Gość gość
To sa terapie dla niesmialej mlodziezy i z fobia sooleczna kompleksami itp. Raczej przez telefon lub skype. Sa darmowe.