Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile przecietnie facetow ma kobieta kolo 30stki? Jaki styl zycia obrac czekac

Polecane posty

Gość gość

na ta jedyna czy zaliczac ile sie da, pyttanie kieruje glownie do kobiet? Poki co jestem niezdecydowany i nie chodze z byle kim do lozka ale zastanawia msie bo jak kobiety tak szaleja to po co czekac?

Gość gość
ja czekałam z pierwszym razem równo do 32 roku zycia

Gość gość
ja mam juz 29 i nikogo nie spotkalem z kim chcialbym spedzic zycie, ale zastanawiam sie czy to ma sens czy lepiej zmienic tryb zycia i raczac prowadzic bardziej aktywne i na luzie zycie seksualne, stad moje pytanie,

Gość gość
Jeśli wieczna singielka ale rozrywkowa to kilku/ kilkunastu, jeśli była 10 lat w związku i dopiero co się rozstała to jednego a średnia wychodzi 6.

Gość gość
Ja mialam dwoch. Mam 38. Prawie wszystkie moje kolezanki mialy 1-3, wiec i tak srednio wychodzi 2. Bo ja wiem, czy to „szalenie”? Obecne nastolatki maja wiecej...

Gość gość
Średnio wychodzi że ty i Kulczyk macie po kilka milionów zł.

Gość gość
milosc trwa ma 10 lat w muzgu kobiety wiec czekac jest bez sensu jestes juz stary wiec musisz zaczac nadrabiac straty czylales badanie ze trzebam iec min 1 000 seksu aby umiec podstawy? mistrzowie kturzy sa ludzmi sucesu i zaliczaja masowo kobiety maja po 10 000 tysenicy godzin praktyki seksu!!!! cos ty robil tyle lat !!!!

Gość gość
nie ma czegos takiego, jak zebranie wszystkich kobiet i na oko na kafe oszacowanie, ilu mialy partnerow. jedna miala przez cale zycie jednego, inna 50, wiec wiesz. rob jak czujesz. i zapamietajcie sobie - to kobiety sprawa, z kim spala, nie jej przyszlych facetow, tak samo jak faceta przeszlosc seksualna to jego brocha. bo oczekiwanie od singla, ze bedzie pol zycia czekac na tego jedynego, ktory MOZE sie pojawi, a moze nie :o to przegiecie :D

Gość gość
11:10 no o tym mowie wlasnie :D statystyki z doopy :P

Gość gość
rob jak czujesz. i zapamietajcie sobie - to kobiety sprawa, z kim spala, nie jej przyszlych facetow, - niestety ale jak sie z kims wiazesz to wiazesz sie z calymi jego problemami zaletami chorobami, wiec to twoja sprawa -a przynajmniej powinna byc - jaki byl/a twoj partner, kto tego nie dopilnuje pozaluje bo ludzie sie nie zmieniaja

Gość gość
Co wy tak przywiązuje się wagę do ilośc***artnerów? Co za różnica czy miała 2 czy 15? Tym bardziej że szczera powie że miała 15 a ta która na studiach była call girl powie że 2...

Gość gość
dlamnie ma

Gość gość
A ma zamontowany licznik? Będziesz wiedział o tyłu partnerach o ilu ci powie.

Gość gość
Myślę że dla każdego faceta ma to znaczenie. I to dosyć łatwo poznać, może nie dokładnie co do jednego ale widać czy puszczalska czy nie.

Gość gość
Żona miała ponad 3 tyś ale ona była prostytutką...

Gość gość
Podam przykład z życia, kobieta 28 lat wygląd 17 latki twarz jak u aniołka, od 9 lat nieszczęśliwa mężatka z małej wioski w górach, mieszka z mężem i jego rodziną, odeszła by ale nie ma się gdzie podziać sama rodziny nie ma, miła delikatna wrażliwa. W miejscu zamieszkania ideał. Poznałem ja przez net, bla bla bla ona chce się wyrwać z tamtad szuka faceta chcę wziąć rozwód i odejść od męża pijaka. Spotkaliśmy się kilka razy ukradkiem na kawę, pogadać no byłem zachwycony, w końcu wykombinowała wyjazd z pracy na delegacje która spędziła u mnie, no sex super, święty nie jestem więc od razu odkryłem karty że lubię dobry sex anal głębokie gardło itd no i zabawa a ta też widząc że lubię się zabawić pyta czy mam kolegę... Spotykałem się z nią pół roku jeden weekend w miesiącu, chodziliśmy po swing clubach i szczególnie lubiła gangbang, zalewało się na nią 10-15 gości... I teraz poznaj taką niewinną istotkę której pomożesz przejść przez rozwód i uwolnisz od męża tyrana... No miała jednego faceta przez całe życie...

Gość gość
Ja mialam duzo,ale nie pamietam.bo nie bawie sie w ksiegowa.

Gość gość
Gdyby sama się nie odkryła to w życiu bym nie pomyślał że lubi takie zabawy, mam ogromne doświadczenie z kobietami a dałem się nabrać...

Gość gość
12:10 Ale chyba szybko się zaorientowales z kim masz do czynienia

Gość gość
Ja mam 28lat, a facetow mialam okolo 15

Gość gość
dziewicy 30 letniej nie spotkasz kobieta 30 lat ma od min 10 do - 250 partnerow seksualnych Mediana - 166

Gość gość
Właśnie pisze że mimo doświadczenia się nie zorientowałem, uwierzyłem w jej historię która rzeczywiście była prawdziwa i dziewczyna szukała kogoś na stałe, to raczej ona jak się zorientowała że nie jestem materiałem na partnera tylko zbokolem z którym może się nieźle zabawić odkryła karty. I nie był to jej pierwszy gangbang, już wcześniej się bawiła tylko zawsze 200km od domu. Do tego ciasna jak dziewica, i od razu uprzedzania pytania ciężko było by ją poznać na ulicy do sexu wamp z ostrym makijażem szpile, stroje a na co dzień "dziewczynka"

Gość gość
wszystkie kobiety to dzi++fki jak istyl zycia? nie wierze w cos takiego jak porzonnosc styl skupiajacy sie na sobie na zaspokojeniu siebie potem jak ci sie odmieni zawsze mozesz sklamac

Gość gość
Poważnie aż tyle, znam kobiety w tym wieku, które miały jednago, dwóch, trzech partnerów. Ale 250 OHYDA STRASZNA, i to i u faceta i u kobiety. Generalnie powyżej 10 już czuje raczej obrzydzenie i wody z tej samej szklanki bym się raczej z taką osobą nie napiła. Wiadomo seks jest super, ale z iloma osobami można wymieniać się płynami. Zwłaszcza, że mało kto się bada.

Gość gość
Co innego myślą ludzie którzy siedzą w 4 ścianach a co innego mówi prawdziwe życie. Myślicie że kto chodzi do swingers klubów? Zboczeńcy? Dewianci? Dzifki? Nie to ludzie z którymi pracujecie, wasi znajomi, może siostry lub kuzynki, nie raz w rozmowie ze znajomymi padł temat sexu grupowego myślicie że ktoś ma inne zdanie niż "obrzydlistwo" a najbardziej krytykują ludzie którzy chcą ukryć że się tak bawią. 100 partnerów to wcale nie tak dużo, jedna wizyta w clubie na miesiąc ijuz 10 na liczniku, a niektórzy chodzą co tydzień. Dużo jest kobiet które chcą spełnić fantazje i zobaczyć, spróbować - zazwyczaj wtedy parę drinków dla kurażu i jazda, była tylko raz nikt nic nie wie a +15 na koncie...

Gość gość
Ok, ja to rozumiem ale co onnego jak kobieta ma jesnego partnwra mtorego kocha i razem spelniaja swoje fantazje (nawet z innumi osobami) a co jnnego jesli dziewczyna bez uczucipwo pruje sie z kazdym lepszym.

Gość gość
Znaczy zasada jest taka, że każdy dopóki nie robi nikomu tym krzywdy, niech robi co chce i reszcie ch*j do tego. Ale ale ale wypada poinformować chyba o tym przyszłego partnera, bo jednak zbyt duża ilość partnerów może zniechęcać oraz obrzydzać u obu płci.

Gość gość
A co za różnica czy spełniają fantazje w związku czy spełnia fantazje singielka? Poinformować ilu partnerów się miało po kilku latach swingu? Hahaha. A kto to liczy? Grubo ponad 300 ...