Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wiek jest tak istotny dka facetow.. wyjasniam

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie.. generalnie wiek partnerki nie ma znaczenia.. Tak my tez wiemy iz 40 latka moze byc tak ladna i tak zadbana ze bedziemy chcieli sie z nia kochac na stole co drugi dzien a jednoczesnie przytulic i obejrzec film cay zalozyc rodzine... Problem jest taki.. to wyjatki, tak takie panie to wyjatki.. w wiekszosc***anie jak i my mezczyzni im wiecej lat mamy tym jestesmy mniej atrakcyjni ale.. my wybieramy albo chcemy wybierac mlodsze (pomijajac wyjatki gdy starszza kobieta jest mega ladna zadbana itd) dlatego iz jestesmy wzrokowcami.. kiedy facet jest po miesieczny poscie to i slon w zoo wyda mu sie atrakcyjny uednak na codzien w normalnym zyciu.. mozemy oszukac slowem czy jakas kobieta nam sie podoba czy nie ale podczas podniecenia nie da sie klamac.. dlatego wolimy mlodsze chudsze , mawet jak nie mozemy ich miec, poniewaz sa dla nas bardziej seksowne.. bardziej przepraszam za okreslenie swieze.. oczywiscie facet 35letni moze wybrac 35 latke albo 40latke bo sa sliczne zadbane ladne mile.. kochajace kobiece... ale to rzadkosc poniewaz.. czesto w tym wieku 1 na 100 kobiet jak nie 1 na 1000taka jest a jeszcze trzeba ja znalesc.. a reszta.. dsieci, rozwody nadwaga, nalogi , dlugi , milion przypadkowych partnerow itd itd itd... dlatego czesto 35latek wybierze 25latke a wbrew pozorom to wcale nie jest trudne i 25 latka bardzo latwo zakocha sie w 35latku.. nie tylko za pieniadze.. czesto faceci wybieraja nawet mlodsze kobiety ze wzgledow zdrowotnych.. kiedy kobieta ma 35 lat i w gore.... kazda ciaza to ryzyko..z kazdym rokiem coraz wiwksze.. a kiedy facet wybierze 10lat mlodsza ma wiecej czasu na dziecko na zabezpieczenie przyszlosci dziecka i bytu jego partnerki.. np facet ma 40 i chce dziecko a jego kobieta ma 30 czy nawet 35 .. nie ma problemu.. a kiedy jest w wieku partnera i sama ma 40? Albo kiedy ma 42 czy 45 bo starsza od partnera , csy oboje sa starsi.. dlatego automatycznie wolimy mlodsze.. czasem wolimy nawet brzydsze ale oferujace wiecej pomocy w domu , zyciu, zgadzajace sie na wszystko w lozku.. niz kobiety ktore sa piekne ale mialy tysiace tysiace partnerow a w lozku leza a ich twarz mowi jestem piekna.. a moze wiedza ze facet wszystko "zje" dlatego moje panie czesto ktos idzie , myslicie se kurde facet mega wysoki prsystojny ,mily auyo ladne.. a obok szczuplutka dsiewczyna ale z urody waszym kobiecym zdaniem 5 na 10.. ale ten facet ma mlodsza, ma co chce w lozku, i ma mniej zuzyta kobiete.. dlatego kobiety po 30stce.. no przesadzilem kobiety ktore ukojczyly 35lat i sa same.. szukaja faceta ktory nie ma nic wspolnego z ich idealem gdyz sa stare i zegar tyka lbo zostaja singielkami.. OCZYWISCIE to nie jest tak ze my faceci..po 35roku sycia baaa czasem nawe 20latki bez zebow lataj a w glowie maja kompletne nic .. my tez po 35 roku zycia czy 40stce n8by mozemy plodzic dzieci ale kto by nas chcial..kiedy to brzuch idzie pierwszy a my za nim.. niestety z 5 na 10 wyglada w wieku 35lat czy 40stu dobrze... ale z 2 na 10 szuka w tym wiwku partnerek na stale..a wy co myslicie... i prosze o nie lapanie slow z k9ntekstu przez jakies wsciekle jajniki ktore ,.. o oo a wy faceci jak wygldacie itd..

Gość gość
10000%racji tak wlasnie jest.. nikt tego nie powie ale to tak wyglada i kazdy facet tak mysli.. czasem czynniki zewnetrzne wplywaja na inne wybory

Gość gość
Ok i co w związku z Twoim wywodem?! Każdy ma prawo do własnego zdania i ja Twoje szanuje, uważając,że część prawdy w tym jest. Ale nie ze wszystkim się zgodzę i tu też mogłabym z Tobą długo dyskutować - ba! nawet poświęcić kilka godzin na kulturalną wymianę zdań,ale tak naprawdę to po co? Skoro Ty masz swój punkt widzenia tak dalece już zakorzeniony,że choćbym próbowała podać Ci naprawdę dobre argumenty czy przykłady z życia to i tak nie pójdziesz na jakikolwiek kompromis - nawet taki gdzie mógłbyś mi przyznać chociaż część prawy tak jak i ja to zrobiłam:) a jestem mężatką, mam 29lat, nie posiadam dzieci i męża młodszego o 2 lata:)

Gość gość
Całe szczęście że polscy mężczyźni po 40stce wyglądają jak Brad Pitt więc całkiem słusznie mają takie wymagania!

Gość gość
Przede wszystkim, Autorze, miej odwagę cywilną wypowiadać się we własnym imieniu, zamiast tchórzliwie ukrywać za wyimaginowaną grupą mężczyzn. Tak się składa, że ja Twojego poglądu nie podzielam, jak i znam mężczyzn również gustujących w równolatkach oraz starszych. Pozdrawiam i życzę wydostania się ze swojej wygodnej bańki informacyjnej i poszerzenia perspektywy.

Gość gość
Czytaj ze zrozumienie.. uwazasz ze jak facefi wola mlodsze to nie pukna rowiesniczki ... autor ma racje..

Gość gość
gość dziś To raczej Ty czytaj ze zrozumieniem, nie wszyscy ''wolą młodsze'', a z tego, co widzę, podważałbym nawet, że ''większość''.

Gość gość
To nie tak ze nie przyznam racji.. bo moje argumenty mozesz podsumowac jak wyjatki jak i ja twoje moge nazwac odchyleniem od normy ;-).. dlaczego ta pani nizej pisze ze nie mam odwagi itd.. ze pani zna facetow ktorzy lubia starsze.. ja to wszystko zawarlem w mojej wypowiedzi.. poza tym samoczynnie podkreslam jak my faceci czasem wygladamy a jakas pani pisze sarkastycznie ze polscy faceci wygladaj jak bratt pitt. Cxy tak trudno bylo doczytac do konca lub ze zrozhmieniem droga pani.. czy latwiej napisac kolejny komentarz ktory tylko swiadczy o pani poziomie.. tak faceci lubia i starsze i mlodsze.. spotykaja sie z kazda.. 2 lata to nie roznica zreszta .. wiadomo ze jesli para sie kocha to kobieta moz3 byc i 10 lat starsza jak i facet.. to byl taki ogolny zarys meskiego myslenia.. ogolny nie znaczy powszechny . Niech pani eie nie kloci z natura facetow.. jezeli postawimi kobiete majaca 30 lat a 20 .. z 35 czy 40 sto letnia partnerka facet bedzie w zwiazku bedzie ja kochal.. bedzie mial z nia dziecko albo i nie.. to i tak przez jego glowe przemknie 1000mysli jak kochalby sie z ta 20wtka ile razy spojrzy na jej cialo... moze sie myle i powstrzyma go uczucoe?

Gość gość
Dobra.. bierzemy 10 facetow po 35 i 40 lat.. i 10 kobiet z ktorymi sa.. i a przed nimi 10 mlodych 20 letnich pieknych dziewczyn.. (zakladamy ze nie maja dlugow z obecnymi partnerkami kredytpw i dzieci) prosze jak myslicie z tych 10 facetow ile wybralo by te mlodsze.? Nawet tak na jedna noc gdyby zony czy tam partnerki mialy sie nie dowiedziec..

Gość gość
Niech pani eie nie kloci z natura facetow. x Drogi ograniczony kolego, tak się składa, że jestem facetem :) I widzę, że nie znajduję godnego rozmówcy w Twojej osobie, zatem żegnam się, pozostając przy swoim zdaniu z 12.42.

Gość gość
Autorze, nie masz żadnych innych zainteresowań? Od rana do nocy n*******lasz o tym jak chcesz młodsze. Albo seks. Ziew.

Gość gość
Kupcie sobie gumową lalę. Pamiętacie - mówcie w sklepie, że ma być młoda!!!! :D:D:D

Gość gość
*pamiętajcie