Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naprawdę to takie ważne by dwulatka pchać do jakichś przedprzedszkoli, bawialni?

Polecane posty

Gość gość
Znowu ta trollica pełna jadu. Dawno kija nie miała i tworzy te bajeczki z d**eczki o giełdzie i wielkich pieniądzach. Widać też jaka jest yntelgentna skoro nawet nie wie, że inżynier może być np.takze programistą. Tak, masz rację, imponuje mi 40 tysięcy miesięcznie. Imponuje mi nawet 3 tysiące jeśli są zarabiane z pasją. A ty jesteś idiotką. Plewie jeden, to mój ostatni post do ciebie.

Gość gość
Nie dawaj się robić, ta panna od giełdy to nadworna trollica kafeteriana. Ma wybujałe ego, wyobraźnię i być może pełny portfel ale we łbie aż wiatę hula. Żaden jej nie rooocha z tym się zgodzę. Żaden by się też takiemu zeru nie oswiadczyl. Dzieci nie ma, życia nie ma, to na kafeterii prowokację pisze. Niech poszuka głupszej od siebie, ignorujcie pawiana.

Gość gość
Często ona pluje jadem na różnych tematach np do matek nie pracujących itd. To jakaś tutejsza wariatka.

Gość gość
jak tak promujecie siedzenie MINIMUM do 3 lat, o co jesli ktos ma 3 dzieci ? 9 lat w domu ? i co dalej ?