Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość ciągłych pouczeń!

Polecane posty

Gość gość

Siostra mnie non stop poucza mam 18 lat przecież! Uważa, że zachowuje się dziecinnie, bo życzenia z obrazkiem wysłałam do kuzynki na fb z okazji rocznicy ślubu, jeszcze zdarza mi się, że życzenia napiszę do syna/córki kuzynki na oś czasu ich rodziców( przecież jedna kuzynka tak robiła i się nikt jej nie czepiał), przecież kiedyś to było i się czepiala. Jeszcze kiedyś na jakimś spotkaniu rodzinnym powiedziała mi na ucho: NIE TRUJ SWOIMI OPOWIEŚCIAMI! Przecież ja chciałam tylko pogadać z ciocią, wujkiem czy kuzynem, bo przecież mało się widuję z nimi. Jeszcze rozpowiedziala mam nadzieję, ze nikogo nie dreczysz rozmowami na messengerze, przecież ostatnio chciałam tylko pogadać z kuzynem na jaki kierunek studiów się dostał( on nic nie mówił, ze mu przeszkodzilam w rozmowie). Wśród cioc wujkow kuzynów jestem spostrzegana jako spokojna, dobrą uczennica, miła, która ma pamięć do dat urodzin, imienin, rocznic ( oni mnie nie wypierają z rozmowy). Siostra przecież powinna szanować ze mam pamięć do dat urodzin rocznic a nie urządzać mi aferę o życzenia na fejsie!

Gość gość
ładna chociaż jesteś?