Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Późne ojcostwo

Polecane posty

Gość gość

Część wszystkim. Mam pytanie, chce żeby odpowiedział mi ktoś obcy zdystansowany od sytuacji. Otóż jestem 43 letnim facetem ze średniego miasta. Pracuje w miejskich wodociągach, odczytuje wodomierze itd. nie zarabiam dużo prowadzę normalne życie. Jestem 7 lat po rozwodzie, żona zdradziła mnie i wyprowadziła się na drugi koniec Polski razem z naszym nastoletnim synem. Syna widzę dwa razy na rok więc nie ciekawie. Przez cały ten czas byłem sam, nie szukałem nowych znajomości. Mniej więcej rok temu poznałem młodsza kobietę, spodobała mi się od razu. Pracowała w sklepie w którym robiłem zakupy, nie sądziłem, że w ogóle zwróci na mnie uwagę ale od słowa do słowa zaczęliśmy się spotykać. Na 2 spotkaniu poszliśmy do łóżka.Było świetnie.W kwietniu wynajęliśmy razem mieszkanie.Nasze życie układało się idealnie, aż do teraz. Tydzień temu dowiedziałem sie, że będę ojcem.Moja kobieta jest w 2 miesiącu ciąży, mamy pierwsze zdjęcia USG. Jestem szczęśliwy ale też załamany.Nie chciałem mieć już dzieci, wydaje mi się że jestem za stary.Poza tym razem zarabiamy ok 5000zl z czego 1600 zł to czynsz za wynajem.Nie wiem co teraz zrobić, głupio mi zaproponować usunięcie bo ona jest szczęśliwa.Nie wyobrażam sobie przechodzić tego wszystkiego od nowa.

Gość gość
trzeba było gumę na pindola założyć, bo teraz to już po ptakach

Gość gość
Nie rozumiem z czym masz problem? Zrobiłeś to weź odpowiedzialność.

Gość gość
Nie proponuje aborcji!!! Ja z mężem mam 3 dzieci, trzecie urodziłam jak miałam 36 a mąż 40 lat. Daliśmy radę więc wy też dacie.

Gość gość
Nie wiem skąd przekonanie że mężczyzna po 40 roku życia jest stary. Wszystko zależy od stylu życia. Sam fakt że udało ci się zapłodnić partnerkę oznacza że nie jesteś w złej formie. Ja mam 39 lat, narzeczony jest pod 50. Mam syna z poprzedniego związku, a od 3 lat staramy się o wspólne maleństwo bezskutecznie. Wszystko przez to że mój pali papierosy, pije piwo co drugi dzień i odżywia się głównie fast foodem. Gratulacje dla was i zdrowia dla partnerki ;)

Gość gość
Głupi baran

Gość gość
Większość facetów w twoim wieku byłaby szczęśliwa że są w stanie zostać ojcami a ty masz problem ? Trzeba było kupić gumki :/