Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi widzieli piersi mojej dziewczyny...

Polecane posty

Gość gość

Bylismy ze znajomymi w parku na grillu i moja dziewczyna miala na sobie sukienke z dekoltem, wszystko super tylko ubrala biustonosz ktory jej odstawal od piersi. Specjalnie kupila taki koronkowy zeby go pokazywac . Widzialem ze chlopacy sie patrzyli w jej biust a widac jej bylo calego sutka tak luzny byl stanik. Kupila za duzy zeby powiekszyc piersi a wyszla wtopa... nie chce zeby sytuacja sie powtorzyla jak mam jej przemowic zeby tak sie nie ubierala? Samo to ze nasi kumple wiedza jak wygladaja jej cale piersi mnie wkurzylo.

Gość gość
Porozmawiaj z nią szczerze

Gość gość
> ubrala biustonosz Ubrać to można choinkę.

Gość gość
jezeli podziwiali to powiniens byc zadowolony

Gość gość
To tak jakby ktos ja nago zobaczyl nie zachwyca mnie to jednak

Gość gość
A jej inne staniki są dopasowane?

Gość gość
Kup jej w prezencie koronkowa bielizne ale mniejsza

Gość gość
Sama mam małe piersi i noszę usztywniane biustonosze pushup bo czuję się w nich pewniej.

Gość gość
Przy doborze stanika jak ma się małe piersi zawsze trzeba uważać czy miseczka się nie odhyla co powoduje że sutek w całości nie jest zakryty. Niestety wiele dziewczyn a nawet kobiet o tym zapomina i takie są efekty jak ubierze dekolt.

Gość gość
a ona zdaje sobie w ogóle sprawę z tego, co się wydarzyło?

Gość gość
Ja nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją żeby było widać komuś sutki bo stanik odstaje, ewentualnie za male staniki to fakt czesto

Gość gość
Tu autor- jak byliśmy na osobności to jej powiedziałem co mi lezy na sercu , ona to olała odpowiadając że wymyślam i nikt jej przecież nie będzie się patrzył w dekolt...

Gość gość
Ile ona ma lat 14?

Gość gość
Jaka wieśniara

Gość gość
Ma 21 lat zawsze ubierała koszulki bez dekoltu ostatnio ma fazę i wszystko nosi odsłaniające ciało. Ja jej nie zabraniam ale są pewne czesci ciała które jednak powinny być zakryte.

Gość gość
Piersi pokazywane to ok jest ciepło można wiadomo, ale stanik ma zakrywać sutki

Gość gość
No to skoro wiedziała co się stało, a tak zareagowała, to ja bym się zaniepokoiła... serio, bo niby nic takiego (tak na marginesie: to na prawdę morze się zdarzyć przypadkiem, zwłaszcza jak ma się źle dobrany stanik), ale jednak jak jej to wisi, kto i co widział to... yyy jak ja bym miała chłopaka i wisiałoby mi to czy jego koledzy widza moje cycki, to znaczyłoby to tyle, że kręciłby mnie jakiś koleś (z tych co to widzieli) i specjalnie to zrobiłam, lub nikt konkretny, ale ogólnie picz swędzi i już myśli o zdradzie się załączają. To nie jest normalne że typiara w związku chce świecić ciałem przed innymi kolesiami i jest jej to obojętne.

Gość gość
Ładne ma to niech sie nimi chwali, bo jak bedzie stara to sie zrobią flaki i nikt już nie będzie na nie chciał patrzeć. https://cutt.ly/KwCbR

Gość gość
no chyba ze ma tą nową modną ideologię "jestem feministką robię co mi się podoba, a podoba mi się to że cyc lata luzem" i heya... nie wiem z kim jesteś w związku więc ciężko jednoznacznie stwierdzić.

Gość gość
Mi się wydaje że ona myśli że jak ma stanik to nie widać jej całych piersi tak wywnioskowałem z rozmowy

Gość gość
Przecież mnóstwo dziewczyn nosi źle dobrane staniki i na pierwszy rzut oka niby dobrany biustonosz a przy *****ch rękoma , pochylaniu miseczki się odhylają, ale przecież nikt nie chodzi za nimi i nie patrzy w dekolt cały czas

Gość gość
A jak wy byście zareagowali na moim miejscu? Zastanawiałem się czy jej mówic o tej sytuacji czy to olać ale nie potrafiłem

Gość gość
baba autora to tępa suka, ja bym taką w doope kopnął

Gość gość
Dziwna sprawa laska musi to widzieć w lustrze. Może chce być jak inne z dekoltami tylko jej piersi są za małe i próbuje je powiększyć za dużyn stanikiem

Gość gość
Niektore kobiety maja taka budowe, ze jesli nie uszyja sobie biustonosza na wymiar za chore pieniadze to w sklepie nie znajda zadnego dobrze dobranego. Moja przyjaciolka tak ma, zawsze na zakupach mierzy staniki, w roznych sklepach, kazdy zawsze odstaje

Gość gość
Ale w takim wypadku nie powinna nosić dekoltów!!

Gość gość
do autora a duze ma piersi ? koledzy potem cos mowili ? rozmawiales z nimi ?

Gość gość
Piersi ma małe, ale brodawki dość spore - miękkie wypukłe więc wystarczy że trochę stanik nawet lekko odstaje i już wszystko widać. Najlepiej było jak nie nosiła dekoltów to nie było problemu ale teraz ...

Gość gość
Koledzy nic nie mówili ale widziałem że często zerkalk w jej dekolt. Nie chciałem z nimi zaczynać tego tematu bo mi było głupio

Gość gość
Ona to specjalnie zrobiła chciała żeby wszyscy zobaczyli jej piersi zastanów się