Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi że niektóre matki od razu zabierają dziecko jak idzie inne na plac?

Polecane posty

Gość gość
A jakież to ma znaczeniu o której godzinie ktoś ci odpisuje ? To ty jesteś komiczna i absurdalna oczekując od ludzi, że mają chodzić spać z kurami i tylko poważne sprawy mogłyby ich od tego powstrzymać podczas gdy sama siedzisz po nocach i zajmujesz głupotami. To, że ktoś ci odpisuje to nie znaczy że to dla niego poważny temat. Niektórzy cierpią na bezsenność i zamiast leżeć w łóżku i przekładać sie z boku na bok to wolą przy kompie posiedzieć i wyłączyć myślenie o realnych problemach.

Gość gość
gość wczoraj A co jakby się dziobały o 11.00 przed południem? Już by cię to tak nie bawiło? Taka ważna dla ciebie ta 1.00 w nocy? Nie mierz swoją miarą, nie każdy śpi w godzinach 22.00-6.00.

Gość gość
Chryste jak się Was tak czyta to się człowiek cieszy, że nie łazi po placach zabaw

Gość gość
Jest tylko jedna możliwość : twoje dziecko jest wredne i jak widzą inni rodzice że zbliża się do placu zabaw to wola się usuwać. Mnie wkurza tak wiele na placach zabaw ale c o zrobić, po rodzicach już można poznać za howanie dziecka, zauważyłam że kulturalni, wyksztalceni (można to już poznać po zachowaniu) rodzice mają bardziej ułożone, dobrze zachowujące się dzieci natomiast ludzie prosci, krzyczą na dzieci wydzierają się a ich dzieci zachowują się tak samo jak oni czyli zero ogłady i kultury. Jest u nas chłopczyk na placu zabaw cztero letni który wiecznie coś ma do mojego synka, do mnie mówi na ty jak do koleżanki, często wyklucza mojego z synka z zabaw typu ty odejdź nie możesz się z nami bawić bo cię nie lubimy. Jego mama nie reaguje a mój synek wtedy płacze - ma dwa latka i nie rozumie. I co zrobić w takiej sytuacji? Zwracam uwagę często temu chłopcu ale on ma w poważaniu co do niego mówię. Jeszcze potrafi do mnie odpyskowac. wczoraj np dzieci biegały a mój synek za nimi biegał a ten Jasio krzyczy do mojego ty nie możesz z nami biegać bo cię nie lubimy. Doradzcie mamy co robić w takiej sytuacji co odpowiedzieć nie chce mówić jego mamie tylko temu bachorkowi bezpośrednio Bo skoro mama nie reaguje na takie coś to nie widzę sensu z nią w dyskusję się wdawać

Gość gość
ale zrozum, że to tai etap rozwoju, nie dziw się temu 4-letniemu Jasiowi, że on nie chce sie bawić z twoim 2-latkiem, to jest za duza róznica wieku, ma swoich kolegów, a moze ma jakieś przykre doświadczenia że jak się bawił z kimś młodszym i coś mu zrobił niechcący to matk atamtego miała pretensję? A ty czemu nie masz pretensji do swojego syna, ze jest namolny i za nim biega? Usprawiedliwiasz go, bo jest mały i nie rozumie, ale tamten też jest mały i nie mozesz żądać żeby zachowywał się tak jak ty chcesz! Piszę to jako mama 3 letniej córki, która też szuka dzieci starszych od siebie i biegnie do dziewczynek 5 letnich, które nie chcą się z nią bawic... też jest jej przykro ale ja jej tłumaczę i z nią rozmawiam, ale do głowy by mi nie przyszło robic wyrzuty tym 5-latkom, ze nie chcą się bawić z moją córką. Ich matki mogłyby powiedzieć, ze chcę zrobić z ich córek niańkę, a one chcą sie bawić swobodnie a nie uważać na młodszą dziewczynkę! Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Gość gość
10:46 ten czteroletni chłopczyk ma właśnie dwu letnia siostrzyczkę która się bawi normalnie z nimi i inne dwu letnie dzieci się bawią bo średnia wieku na naszej piaskownicy to 1-4 z przewagą dwulatków, więc nie jest on jedynym dwu latkiem na placu zabaw i wszystkie jakoś się bawią w kupie, mój mały jest lubiany przez inne dzieci i nieraz maluchy biegną jak go widzą więc może to zazdrosc. A mój mały biega za grupka dzieci tak jak inne dwu latki biegają sobie bez celu po osiedlu, więc skoro one biegają to mój mały też chcę biegać w grupce i nie rozumiem czemu miałby być wykluczony . Po drugie mój mały nie wchodzi starszym dzieciom w paradę w zabawę bo u nas takich nie ma po prostu

Gość gość
Off top," 2 latek, 4 latek L, 5 latek" . Wy tak na oko oceniacie ten wiek dziecka, czy co?:D idzie obce dziecko matka to wy na oko wiecie ile lat to dziecko? Serio?

Gość gość
Sytuacja z wczoraj, siedze z maluchem na ławce przy siatce osiedla (bo mieszkamy na zamkniętym) przybiega niewiadomo po co czteroletni Jaś i dwu letnia Malgosia, bo już jak go widzę to trzymam się od nich z daleka, biegają wokol nas pozabieraly zabawki mój mały się ucieszył i zaczął z nimi biegać w kółko wokół ławki a Jaś na to nie biegaj z nami bo Małgosia cię nie lubi , nie możesz się z nami bawić

Gość gość
11:00 ja nie oceniam na oko , mieszkam na osiedlu gdzie wszyscy się znają a dzieci jest mało więc mam tą wiedzę ile które dziecko ma lat ale dzięki za merytoryczna wypowiedz.. wiele wniosła do tematu :)

Gość gość
To nie raport giełdowy że wszystkie odpowiedzi MUSZĄbyc merytoryczne. Zresztą napisałam off top. Wiesz co to znaczy? Chyba nie, skoro mimo to przeczytałaś post który cię najwyraźniej nie interesował. Polecam się trochę doksztalcic bo dziecko przejmie po tobie ignorancje.

Gość gość
Idź stąd, papa!

Gość gość
11:07 a ty najpierw naucz się polskiego, nieuku.

Gość gość
Już zlot kwok na które wystarczy się popatrzeć i już sraja na forum że jakaś matka się popatrzyła!!! POPATRZYŁA!!!! Ojojojoj, jak mogła. Pewnie czegoś mi zazdrości!!!

Gość gość
gość dziś Widzę że prawda boli.nie wiesz co to off top, wlazlas, czytasz i się złościsz. Sama jesteś sobie winna kretynko.

Gość gość
przybiega niewiadomo po co czteroletni Jaś i dwu letnia Malgosia, bo już jak go widzę to trzymam się od nich z daleka, xx no i masz odpowiedz, trzymasz sie od nich z daleka przez to stajesz się dla nich "obca" na placu i nie chcą sie bawić z twoim synem...... i koło się zamyka

Gość gość
przybiega niewiadomo po co czteroletni Jaś i dwu letnia Malgosia, bo już jak go widzę to trzymam się od nich z daleka, xx Języka w buzi nie masz, zapytaj "po co do nas podszedłeś Jasiu? chcesz się bawić z moim synem?"

Gość gość
11:17 idź już stąd bo jesteś tak zalosna że nie wiem czy się śmiać czy płakać. Wali mnie twój off top. Nie wiem co to off top masz rację i już zmykaj nieuczku mały :)

Gość gość
gość dziś Możesz się soczyscie polacowac w doopsko. Forum jest publiczne i mam prawo tu być pisać i Ciebie trolowac zakompleksiona "maDko"

Gość gość
Pocałować*

Gość Madka przez duże D
I po co odpowiadałam tej analfabetce :( zmieniłam nawet dla ciebie pseudonim może już sobie pójdziesz ?

Gość gość
Jeszcze coś ci powiem durna kwoko i możesz się dlawic jadem do końca dnia. Napisałam normalnie, kulturalnie mała uwage poza tematem. Jak w normalnej rozmowie na żywo jest często to spotykane. A ty oczywiście musiałaś się dowalic i wcisnac ironicznie uwagę o merytoryce. Kto normalny tak robi? Byle złapać najmniejsza okazję żeby komuś dojebac żeby poczuć się lepsza. Współczuję Ci kompleksów bo widać masz je ogromne! I dowartosciowujesz się dowalajac ludziom w intenercie. O jaką ty odważna jesteś! :D

Gość gość
Madka przez duże D dziś Jesteś chora psychicznie, poważnie. Żeby się tak jednym postem podniecic. Idź po chusteczke bo ci cieknie piana z gęby.

Gość gość
Ojej biedactwo... Chyba nie złamałam ci życia? Mam nadzieję że nie popełnisz przeze mnie samobójstwa ? Tak to jak ma się rodziców kretynów którzy dają dzieciom nieograniczona wolność w internecie .. a po drugie znajdź sobie kolezaneczki w swoim wieku do dyskusji będziesz mogła na swoim niskim poziomie dyskutować do woli . I nie pyskuj starszym bo życie jeszcze nie raz cię sparzy i to bardzo :)

Gość gość
Mam dzieci i pewnie jestem starsza niż ty sądząc po twojej malostkowosci gowniaro.

Gość gość
A po drugie tak napisałam tak bo czuję się lepsza, nie rozumiem czemu miałabym się nie czuć lepsza od takiego nieuka i osoby o tak niskim poziomie intelektualnym? Czuję się lepsza i wbij to sobie do tej małej mózgownicy może twoje szare zwoje mózgowe rusza do myślenia i zamiast trollowac zaczniesz się uczyć języka polskiego .. I dla mnie to koniec dyskusji bo nie dyskutuje z takimi gowniarami. Z takim podejściem do życia cóż ci pozostało, już zawsze będziesz tylko pomiataczem dla innych, takich jak ja między innymi.

Gość gość
gość dziś Ty tak na serio? Weź się już przymknij, wakacje ci się koncza, korzystaj dziecko.

Gość gość
gość dziś Czujesz się lepsza bo ktoś napisał "off top" a ty nie zrozumiałas i straciłas 10 sekund na czytanie posta nie na temat? To rzeczywiście jesteś tak głupia jak myslalam

Gość gość
Jaka trzeba być idiotka żeby mieć taki ból d**y o jeden post nie na temat

Gość gość
gość dziś Jaka ty jesteś p**********a :D wow, dawno takiej jebnietej nie spotkałam. Karyna z placu zabaw

Gość gość
11:52 i kto by pomyślał, stara baba a rozum na poziomie 12 letniej dziewczynki. Chyba ostatnie zwoje mózgowe wysralas razem z macica w czasie porodu .... :(