Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata Spałam z 8 mioma facetami A mam opinie puszczalskiej

Polecane posty

Gość gość

Trzymałam dziewictwo do 19 stki Z trzema facetami chodziłam A z tymi 5 cioma to był przygodny sex umówiony przez neta. Od dwóch wzięłam 400 zł. Wiem że trochę zaszalalam Ale nie czuje bym zasłużyła na taką opinię. Co myślicie?

Gość gość
Ja mam tyle samo lat co ty i jestem prawiczkiem.

Gość gość
Przez kogo jesteś nazywana puszczalska? Każdy robi to co lubi. Niektóre kobiety przez pójściem za mąż są dziewicami , inne mają 2? 5? 10? Czy więcej partnerów. Samo życie. Miłego dnia :-)

Gość Autorkategotematurr
Na co czekasz???

Gość gość
A tam puszczalska;p Nowoczesna kobieta w sam raz na jakis cAs. Oczywiscie jak spotkasz odpowiedniego faceta to bedziesz zgrywac swieta.

Gość Autorkategotematurr
Spotkałam porządnego odpowiedziałam mu wszystko A on zerwał. Mimo że przez miesiąc chodził zakochany Zależało mi na nim

Gość gość
ksiezyca niet

Gość gość
Nie oceniam twoich poczynań seksualnych, ale przebieg masz faktycznie spory. Ja mam 25 lat i miałam dotąd dwóch partnerów seksualnym (pierwszy seks w związku a w drugim przypadku najpierw seks, a potem związek trwający do teraz już 4 rok). Moje znajome w podobnym wieku miały ok 2-4 partnerów seksualnych

Gość gość
Jak bralas kasę za sex to jesteś prostytutką a nie puszczalska

Gość gość
Oj tam kiedyś bedziesz się cieszyła z tych szaleństw młodości

Gość gość
Ja w wieku 20 lat stracilam cnote.Bylam raczej dziewczyna,ktora bala sie ciazy i jej nastepstw. Ogolnie bylam fajna dziewczyna,mialam ogromne powodzenie,ale przez takie zachowanie wszyscy ze mna zrywali. Pewnego razu na imprezie spotkalam mojego meza.Poszlismy na tance,a po tym znalazlam sie z nim w lozku.Faktem jest,ze bylam pod wplywem alkoholu. Tak do tej pory nigdy sie nie zachowalam. Widocznie to jakies przeznaczenie. Juz jestesmy ze soba ponad 28 lat,a ja dalej go kocham,jak dawniej.Mysle,ze maz mnie tez kocha,i czesto mowi do mnie moje szczescie. Cholera,ale sobie powspominalam. Autorko,nie osadzam,ale wziac kase za seks,to przegiecie. Mnie by to nawet do glowy nie przyszlo.

Gość gość
Zużyta jak guma od roweru

Gość gość
Mam 50 lat, spałam i śpię z jednym facetem- moim mężem.

Gość gość
Do 18:30 To widać że koleżanki ładnie się puszczały.

Gość gość
hm...kumpel ostatnio podrywał 19 latkę. Zapytał ilu miała przed nim, odpisała mu, że ''mniej niż 10'' :-D widocznie teraz taka norma. Nie zapomnij kiedyś POCHWAlić się przed przed mężem, ilu przetarło mu szlaki.

Gość gość
Dla mnie to jestes prostytutka,bo idziesz za kase.Fe.

Gość gość
To twoja sprawa i masz nauczkę na przyszłość nie trzeba się podbojami chwalić

Gość gość
Seks jest super i każdy jak ma chęć może go uprawiać kiedy chce, jeżeli nie jest w związku. Tylko tą kasę nie wiadomo po co brałaś, to cię stawia w złym świetle.

Gość gość
Kupila sobie mase zarcia w Biedronce i jest na caly miesiac wielka pania. Co ja czytam ?

Gość gość
Ja mialam tylko meza,ale wiem,ze nie bylo warto.Teraz juz za pozno,ale brac forse ,to nie moja bajka. Cholera ,to w koncu prostytucja jest.

Gość gość
puszczalskie to puszczalskie i ty taka jesteś w moim mniemaniu i osądzie.

Gość gość
00.09 co masz na myśli mówiąc ze ,,nie było warto"?

Gość gość
nie kasa tu jest najgorsza, ale liczba.. prawie każdy mąż będzie zachodził w głowę, i rwał sobie włosy, ale od bólu zrozumie 2 może trzech partnerów - a pisze to będąc prawiczkiem i mam cholerne wymagania - tj dziewictwo kobiety. Ale sądzę, że kochający mąż zrozumie od biedy i potężnej katorgi maxymalnie 2 lub 3 facetów, ale to tylko kiedy próbowała związku i nie nosiło to znamion kulestwa. Natomiast zrozumienie a przyjęcie do wiadomości i pogodzenie się z tym to już właśnie ta trauma, którą musi przeżywać ten mąż, co ewidentnie skróci jego życie stosownie do jego troski w tym temacie. Facet który się tym nie przejmuje wogóle, nie ma rozumu, i o nim nie mówię. Liczba się liczy.

Gość gość
1.17 MAM NA MYSLI.to ze nigdy nie poznalam innych mezczyzn.Teraz juz ,jak dla mnie za pozno,ale moglam cos nowego poznac.

Gość gość
ps. i która z Was miała prawdziwy orgazm z facetem? :-P

Gość gość
Nie dziwię się że masz taką opinie. Twoje życie twoja sprawa.