Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zasada "Szanuj się, a facet będzie Cię szanował" u mnie nie działa...

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że kolejny raz zaczęłam spotykać się z facetem. Pilnowałam swoich granic. Cieszyliśmy się sobą. Było idealnie. Po czym on zrywał nagle i okazywało się, że pisał z jakąś inną dziewczyną. To były różne związki z różnym stażem. Ciężko mi powiedzieć czemu kolejny raz mi sie to przytrafiło. Żadni z nich playboye. Przeciętni faceci.

Gość marawstala
Moze mialas klapki na oczach i nie dostrzegalas, ze to kobieciarze... a moze faktycznie nic nie było widać

Gość gość
Nic nie było widać. Dlatego mnie to wk*rwia. Jestem raczej spokojną osobą i oni też są typami spokojnymi. Już sama nie wiem jak się bronić przed takim traktowaniem.

Gość gość
Są typy które nikogo nie szanują i problem tkwi tylko w ich buractwie

Gość gość
Jesteś zbyt niezależna, Polacy to macho, mentalnie zacofani. Nie szukają parterek tylko kobiet, które bedą ich podziwiać. Są strasznie dziecinni i egoistyczni.

Gość marawstala
Plus taki, ze to nie związek małżeński... W sumie to masz farta daleko nie zabrnelo

Gość marawstala
... Sorki, ale sa jakies zawieszki i dubluje mi odp

Gość gość
Najpawdopodobiej gustujesz w *****czach, bo skoro się pilnowałaś to znaczy, ze nie kotrolujesz popędu seksalnego. Oni to wyczuwają i zazwyczaj łatwy facet wybierze aseksualną kobietę. Jeśli jesteś zbyt seksualna to po pierwsze musisz iść na terapię a po drugie nie wybieraj sama faceta tylko poczekaj na takiego, który sam cię wybierze.

Gość gość
Po co łatwemu facetowi aseksualna kobieta?

Gość gość
Ruchacz zakłada że będziesz się tak puszczać jak on. Czyli ze bedziesz go zdradzać.

Gość gość
Niestety, do kobiet z tempramentem na ogól ciagną niezbyt seksualni faceci. Wyważeni i zrownoważeni szukają kobiety impulsywnej i z temperamentem.