Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę nie palcie węglem. Pozwólcie naszym dzieciom żyć.

Polecane posty

Gość gość
Cała ta nagonka z rzekomym smogiem to robota Putina, żeby wykończyć polskie, i tak już ledwie zipiące górnictwo węglowe a uzależnić nas od ruskiego Gazpromu

Gość gość
Dają dotacje na modernizację ogrzewania do 4 tys zł, ok szukam pieca koszt ok 8tys, podłączenie u pana Kasia może z 500... Idę się dowiedzieć dokładnie, tak dają do 4000 ale góra 25% pod warunkiem że pięć kupisz w firmie A i zainstaluje ci go firma A lub B. Taki sam piec w firmie A kosztuje prawie 12 tys, koszt instalacji 4000. Dopłaty to fikcja

Gość gość
Oj tam!Oj tam.Mnie zamordowac to nie maja skrupulow.

Gość gość
W d***e mam wasze bachory, będę sobie grzać czym mi się podoba, kropka.

Gość gość
Pal dalej czym popadnie i wdychaj te smrody jak wszyscy. Jak skończysz swój marny żywot na onkologii przez jakieś raczysko to dopiero będzie wesoło. Każdy taki truciciel tez wdycha te rakotwórcze smrody, tylko o tym nie myśli, dopiero jak zaczyna się dusić i upierdliwy kaszel nie daje mu żyć :-)

Gość gość
Do autora postu ...a napisz prosze jakimi srodkami transportu sie poruszasz zapewne chodzisz z butla tlenu na plecach w masce tlenowej jezdzisz autem elektrycznym spisz ja m Jakson pod namiotem tlenowym i bedziesz dzieki temu zyl ze 200 lat Ty słuchaj mediow to bedziesz w sandalach w zimie chodzil glupolu.

Gość gość
Problem w tym, że nie tylko węglem, ale wszystkim, co da się spalić. Jak tylko się ściemni, zaczyna śmierdzieć palonym plastikiem, gumą, jakąś chemią. A niby każdy ma kocioł centralnego na ekogroszek, cuda niewidy, a jak jak śmierdziało, tak śmierdzi. Porąbane meble, stare trampki, pampersy, wszystko trafia do pieca. Dziwnym trafem latem nie ma smogu, chociaż tyle samochodów jeździ, ruch jest spory, a nic nie śmierdzi tak jak w zimie. Na idiotów nie ma ma sposobu. Wszyscy wyklinają poczciwy węgiel, a to palone śmieci trują wasze dzieci, wszystkich trują :-(

Gość ugryzłem się w czoło
1/ Gdyby ludzie palili dobrym węglem i metodą od góry, to smog w okresie zimowym zmniejszyłby się znacząco. Polacy są biedni, więc oszczędzają na czym się tylko da. 2/ Dlaczego przez prawie 30 lat wspaniałej III RP, żadne SLD, PO, PSL nie wpadło na pomysł, aby chociaż podłączyć do miejskiej sieci CO (też opalanej węglem, tyle że w elektrociepłowniach) tych starych kamienic, gdzie są piece i domków prywatnych??? Ten niemiecki lokaj, żałosny politykierek obnosił się z "programem ciepłej wody w kranie".