Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

weterynarz

Polecane posty

Gość gość

Jakby ktoś potrzebował to dobrego weterynarza w Łodzi znajdziecie tutaj: http://podzabka.pl/ polecam!

Gość gość
Mandat ławnika wygasa 1. ) W razie śmierci 2. ) Z upływem kadencji 3. ) Z dniem zwolnienia z czynnej służby wojskowej 4. ) W razie przeniesienia do pełnienia służby w sądzie wojskowym , w wojskowej jednostce organizacyjnej prokuratury lub w żandarmerii wojskowej.

Gość gość
Ja mogę polecić na prawdę dobrego weta w tej przychodni www.weterynaria.slask.pl. Mam mała hodowle jamników i nie wyobrażam sobie chodzić do kogoś innego niż do nich.

Gość justyna091
Tak odbiegajac troche od tematu, to nie uwazacie, ze zawod lekarza weterynarii jest jednym z trudniejszych? Same studia sa czasochlonne i wymagaja duzo wysilku... A potem staz, kolejne szkolenia no i masa obowiazkow w pracy. Trzeba miec powolanie do takiego zawodu i duzo cierpliwosci, bo jednak sukcesy w tej branzy przychodza dopiero po kilku, jak nie kilkunastu latach.

Gość Marika

Ja od lat chodzę do jednej przychodni na Osadniczej 12 we Wrocławiu i zawsze spotykałam się z super podejściem do zwierzaka i z należytą cierpliwością.  Jestem zdania, że dobry weterynarz do podstawa w opiece nad zwierzakami. 

Gość Paweł

J od lat chodzę do przychodni weterynaryjnej na Gałeczki w Chorzowie. Jestem zdania, że to jest jedna z lepszych przychodni. Bardzo podoba mi się to, że mają fachowców i specjalistów od leczenia zwierząt egzotycznych. 

Gość Manilla

a ja mogę się z czystym sumieniem podzielić namiarem na warszawską klinikę weterynaryjną VET4PET. Lepszych specjalistów nigdy nie spotkałam. zawsze z cudownym i cierpliwym podejściem do zwierząt! Kompleksowa oferta leczenia także tego operacyjnego. Mają nowoczesny sprzęt i bardzo szybko potrafią postawić trafną diagnozę.