Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonamama

Chciałabym aby moja córka wpadła pod samochód albo utopiła się w szambie

Polecane posty

Gość zmeczonamama

To nie jest prowo, mam jej dość. Nie mam siły, czuje się jak trup. Życzę jej śmierci każdego dnia.

Gość gość
ile ma lat ?

Gość gość
jedźcie nad wodę

Gość gość
czy to wazne ile ma lat?

Gość gość
5. ) W razie przeniesienia do innej jednostki wojskowej , stacjonującej na obszarze właściwości innego sądu wojskowego. 6. ) W razie skazania prawomocnym wyrokiem sądu lub warunkowego umorzenia postępowania karnego, 7. ) W razie orzeczenia prawomocnym wyrokiem o ograniczeniu lub utracie praw cywilnych; 8. ) W razie uznania prawomocnym wyrokiem o ograniczeniu lub utracie praw cywilnych; 9. ) W razie odwołania ławnika przez zebranie żołnierzy w jednostce wojskowej , w której pełni służbę.

Gość gość
tak wazne ile ma

Gość gość
Co z Ciebie za matka?!

Gość gość
modne ostatnio jest pozbywanie sie takich brudów w pralce, tylko jak udowodnić, że dziecko samo sie zatrzasnęło i włączyło program 90 stopni i wirowanie na 1000 obrotów na minute

Gość gość
Nie to już z prowokacja się mija. Ja ten post zgłaszam . Może gdy zainteresuja się ów internauta służby to się skończy wypisywanie . A skąd mam wiedzieć czy matka nie ma zamiaru skrzywdzenia swojego dziecka ?a jutro w wiadomościach napiszą o jakiejś strasznej zbrodni ?

Gość gość
jak ma ponad 16 lat , to niech sobie znajdzie chlopak , zacznie mu dawac d**y zamieszka z nim , potem pewno urodzi mu dziecko ktorego bedzie sie chciala pozbyc .... ciekawe po kim bedzie taka matka

Gość gość
gość dziś Nie to już z prowokacja się mija. Ja ten post zgłaszam . Może gdy zainteresuja się ów internauta służby to się skończy wypisywanie . A skąd mam wiedzieć czy matka nie ma zamiaru skrzywdzenia swojego dziecka ?a jutro w wiadomościach napiszą o jakiejś strasznej zbrodni ? xxxxxxxxxxxxx ja rowniez zglosilam ten post

Gość gość
HALO MILICJA? PROSZEM PRZYJECHAĆ NA KAFETERIE XD

Gość gość
łapią się jak pelikany xd jak za dobrych czasow na DM xd

Gość gość
albo utopiła się w szambie x oddaj ją babci:-p

Gość gość
Mops jusz jedzie :-D

Gość gość
chyba do ciebie z paczką dla biedaków xD

Gość gość
Wy sie śmiejecie . Niestety każde zgłoszenie musi zostać zweryfikowane. Także nie śmiałam się z tym lykaniem czy nie. Kiedyś laska na forum tez napisała ze chce się zabić .internauci od razy zgłosili . Uratowali dziewczynie życie. Także autorce posta radziłabym się nie śmiać.

Gość gość
Uratowali dziewczynie życie. T x wątpię, poszła na gwałty do szpitala psychiatrycznego. raczej zniszczyli jej życie. samobójstwo to czasem jedyna ucieczka, nikt nie ma prawa decydować za kogoś.