Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze jaka ja mam beznadziejna atmosfere w pracy

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w sklepie pracujemy we dwie. Jestem raczej pozytywna osoba. Wstaje zwykle w dobrym humorze i mam ten dobry humor do 8rano bo o osmej przychodzi wlasnie owa kolezanka. Jak patrze na jej niezadowolona facjate to juz mam dosc. Twarz o wyrazie "srajacy kot na pustyni" Wiecznie niezadowolona nie usmiechnie sie nie pogada. No az mi sie z nia pracowac nie chce. Wysysa ze mnie cala energie. Zachowuje sie jak ksiezniczka z naburmuszona mina. Jedyny temat jaki ja interesuje to jej dziecko Stas. No stas jest cudownym dzieckiem mowi pelnymi zdaniami od skonczenia 1,5roku no a od 4r.z to pisze juz nie moge no geniusz:) Jak radzicie sobie z osobami na ktore jestescie skazani w pracy?

Gość gość
ja na szczęście mam super współpracowników, z wyjątkami oczywiście, ale ogólnie jest dobrze

Gość gość
Fajne :)

Gość gość
Chyba nic gorszego niż użeranie się z niezadowolonymi klientami plus współpracownica kretynka. Pracowałam w handlu kilka lat, już nigdy więcej.

Gość gość
Ignor i usmiech, nie daj sobie psuc dobrego nastroju. Kiedy sie da sluchawki z muza i juz.

Gość gość
Moze jest introwertyczką?

Gość gość
tez mam taka wiecznie z fochem wszystko na nie bosze juz nie moge